31.5.2012

HERKUTTELUA JA ASKARTELUA, NIISTÄ ON TÄMÄ PÄIVÄ TEHTY...

Tänään on ollut jälleen opiskelupäivä. Kauheasti olen yrittänyt lueskella, mutta tuntuu että tulosta ei ole tullut silti samaan tahtiin. Miksi jotkut päivät ovat todella tehokkaita kun taas toisinaan tuntuu, että pää on umpi puuta, eikä meinaa oppi jäädä sitten millään muistiin. Josko huominen olisi parempi päivä tämän saralla.

Muuten päivä on ollut mitä ihanin eikä tuo sääkään ole ollut ihan niin kurja kuin säätiedotus on antanut ymmärtää. Kävin siis tänään ystäväni kanssa Amarillossa syömässä. Yleensä en käy ulkona syömässä, ennemminkin tykkään kotiruoasta. Yksi syy on se, että ravintoloissa useat annokset ovat todella suuria ja tuntuu ikävältä ahtaa itsensä aivan täyteen tai jättää ruokaa. Amarillon sivuilta löytyy myös ravintoarvotaulukko, josta näkee kuinka paljon annospainaa, paljon siinä on rasvaa, protskuja, hiilihydraatteja ja kaloreita. Lähinnä itseäni siis kiinnosti tuo annosten koko, mutta en voinut olla huomaamatta kuinka paljon annoksissa on rasvaa ja erityisesti kaloreita. Siis ei ole edes harvinaista, että yhdessä annoksessa on 1400kaloria ja kalaruoassakin reilut 1000 taisi olla. Mielestäni kalorimäärät yllättivät sikälikin, että periaatteessa annokset koostuivat perus terveellisistä ruoka-ainesta, mutta rasvan (uppopaisto?), kastikkeiden ja lihojan eri pintojen vuoksi kalorimäärä per annos nousee aika suureksi. E siis ihmekään, että ravintolassa syödessään joskus tulee sellainen tunne, että kotona olisi syönyt paremmin tai ainakin terveellisemmin. Ja ei, en ole mikään terveysintoilija, pistipä vain silmään. 

Puhuttiin ystäväni kanssa siitä kuinka harvoin oikeastaan tulee käytyä terassillakaan, vaikka mahdollisuudet meillä olisivat mitä hienoimmat. Viime kesänä emme tainneet mieheni kanssa käydä kertaakaan varsinaisesti terassilla istumassa iltaa. Ystäväni muisti, että kerran kävimme heidän kanssaa ihan vain istuskelemassa ja päivää paistattelemassa, mutta emme ottaneet edes vettä virvokkeeksi. Ystäväni kanssa teimme suuren uhkauksen, tänä kesänä menemme ainakin kerran terassille istuskelemaan ja siinä sivussa taisimme lupautua myös minigolffia pelaamaan. Kesä sitten näyttää mitä oikeasti tulemme tekemään, mutta sitä innolla odottaen.(:

On tullut taas lähiaikoina hieman askarreltua, mutta kortit eivät ole vielä lähteneet maailmalle niin en ole lisäillyt niistä kuvia. Tässä hieman kuvaa miltä näyttää pöytä kun innostuu askartelusta. Ja eihän tuo nyt ole edes sotkuinen vielä, sillä käytin tällä kertaa vain muutamia stansseja, papereita ja leimoja. Ehkä huomenna bloggaan tänne kuvaa tämän vuoden ylioppilaskorteista, jotka ovat tietenkin itse tehtyjä.
Ja koska viikonloppuna oli UusiLahti -juoksut ja itsekin tällä viikolla innostuin juoksemaan niin loppuun vielä kuvaa ihanan lämpöisestä viikonlopusta, sillä sitä ei mitä todennäköisemmin ole luvassa tulevana viikonloppuna.

 Päivän asu oli: Pieces legginssit, H&M kultatimanttitoppi ja kietaisuneule, kultainen vyö on otettu Thaimaasta ostetuista shortseista. Valitettavasti en saanut kameralla otettua noinkin mustasta vaateparista selkeää kuvaa, mutta hieman suuntaa antamaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: