20.5.2012

LAPSELLINEN PÄIVÄ(KÖ)...

Juhlimme eilen kummityttömme ja hänen isän synttäreitä. Menoa ja vilskettä siis riitti ja kakkua tuli syötyä. Mikä ihaninta kummitytöllemme ostamani mekko oli todella mieleinen itse sankarinkin mielestä. Tuosta eläinaiheisesta kortista laitoinkin jo aikaisemmin kuvaa.

Tein myös vanhemmalle juhlakalulle kortin. Miten vaikeaa onkaan tehdä korttia miehelle. Stansseja, tarroja ja muita kuvia on huomattavasti vähemmän suunnattu miehille kuin naisille. Tulostinkin kuvan korttiin netistä, leikkelin sen palapelin muotoon ja liimasin korttipohjalle. Lopuksi lisäsin stanssatun tekstin korttiin. Jälleen aika yksinkertainen kortti mutta mielestäni ihan toimiva ja onnistunut. Tein myös useita muita erilaisia kortteja samalla tyylillä, mutta lisäilen niitä sitten kun saan niitä maailmalle.
Illasta kävimme myös yhteisillä kavereillamme katsomassa heidän pienokaistaan (2kk). Kuinka pieni kaksikuinen vauva onkaan, mutta silti jo niin paljon kehittynyt. Tuliaisina veimme soivan pehmolelun. Onneksemme löytyi yksi liike, josta löytyy lähes mitä vain ja joka on auki jopa yhdeksään lauantai iltana. Monta kertaa olen jo hypistellyt tuolle vauvalle vaatteita, mutta en ole uskaltanut ostaa, ettei vain jää pieneksi heti. Tuon lahjan kylkeen laitoimme tietty itse tekemäni kortin joka on odottanut kaapissa. Nyt se vihdoin pääsi uuteen kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: