8.5.2012

Nyt huudetaan... Ihanat leijonat ihanaa.!!

Ja sitten kaikki kannustamaan Suomen leijonat voittoon. Hyvä asento sohvalle ja ei muuta kun naatiskelemaan. Minun jääkiekko historiani kantaa aika pitkälle. Jo pienestä pitäen (lue: siitä asti kun vaan muistan) olen seurannut isäni vierellä lätkää niin SM-liigaa kuin Suomen MM-kisoja. Tykkäsinpä pienenä itsekin pelata jääkiekkoa ja ainakin jonkin sortin taidot omata kun joskus pyydettiin pelaamaan joukkueeseen. Tuolloin en tohtinut aloittaa tuota harrastusta ainoana nuorena tyttönä pieneltä paikkakunnalta. Jälkeenpäin olen miettinyt, että kuinka hyvä minusta olisi voinut tulla. Se jäi näkemättä, joten nyt hengessä mukana leijonien edesottamuksia seuraten.

Mitähän uskaltaisin veikata lopputulokseksi. Oisko 2-1 Suomen hyväksi. Ei uskalla veikata korkeampaa maalilukemaa kun ei tuo maalintekohana ole vielä tuntunut aukeavan. Vai sanoisinko sittenkin 3-1. Juu, kyllä vain 3-1 on lopputulos. Luottoa on pakko löytyä.:)

Tämä taisi olla ensimmäinen jokin muu bloggaus kun sisustus, asustus tai askartelu.
Tyylikeiju kuittaa ja siirtyy jännittämään illan matsia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: