21.5.2012

Arki aurinkoinen...

Jälleen vuorossa oli iltapuhteiksi parvekkeen siivous lattiasta kattoon. Voi sitä siitepölyn määrää, oikea siitepölyallergikon unelma, not!! Noh, mikäs sitä oli kuuratessa kun aurinko paistoi ihanan lämpimästi koko ajan. Ihan pisti hien pintaan. Nyt kelpaa vaikka tulevana viikonloppuna istuskella parvekkeella saunan jälkeen ja naatiskella.(: 

Niitä kesäkukkiakin kävin tuossa jokin aika sitten katselemassa, mutta kovin olivat vielä surkean näköisiä nuo parvekekukat. En malttaisi vaan odottaa, mutta haluaisin taas tänäkin kesänä Dahlioita parvekelaatikoihin tuohon kaiteelle. Ne kestävät niin hyvin parvekkeemme paahtavassa auringon paisteessa, joka loistaa meille olemassa olollaan aina iltapäivästä - auringon laskuun saakka. Lisäksi samettikukat ovat jaksaneet kukkia koko kesän lattiatasossa. Täytynee vielä kysäistä, että mikä oli se ihana kukkanen, joka koristi eräs kesä amppelissa. Äitinin sen toi kerran käydessään meillä ja oli muuten näyttävä.!!
http://peritopia.com
http://www.duanrevig.com
Jännä juttu muuten, tykkään, että parvekkeellamme on oikein kirkkaan värisiä kukkia: kirkkaan punaista ja keltaista. Jos meillä olisi isot perennapenkit niin luulenpa, että sinne istuttaisin enemmänkin valkoisia, vaaleanpunaisia, liiloja ja ehkä myös sinisiä kukkia.

Nyt nauttimaan vielä hetkeksi parvekkeelle auringon paisteesta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: