26.5.2012

Aurinkoinen lauantai...

Löysin uuden ranta-/ kesämekon sinisten raitojen tyyliin. Tällaiset mekot ovat niin monikäyttöisiä ja käytännöllisiä kesällä ja varsinkin näillä keleillä. Tämä oli siis eilinen asuvalinta kun piipahdin koululla, kirpputorilla etsimässä uusia löytöjä sekä postitin samalla myymiäni vaatteita uudelle omistajalla. Eikös se niin mene, että sitten saa ostaa jotain uutta kun on myynyt vanhoja vaatteitaan pois.(: Noista kirpparillöydöistä myöhemmin lisää, sillä aivan tyhjin käsin en joutunut kirpputorilta lähtemään.
Kävimme eilen miehen kanssa pyöräilemässä ja samalla pesemässä fillarit. Pyöräilimme takaisin päin rannan kautta, jossa kuvailimme rannassa uivia sorsia. No, kotiin päästyämme pihassamme nukkui kaksi sorsaa.:o Jäin miettimään, että miten nuo selviävät tuonne rantaan takaisin. Eivät kai ne yritä ylittää autotietä kävellen vaan tajuavat käyttää siipiään kuten mieheni sanoi, tajuavathan.?!
Tässä kuvassa siis sorsat rannalla...

ja tässä kotipihassamme nukkumassa.


Ja kohta ulkoilemaan kunhan mieheni ennähtää syödä ensin tekemääni lihapataa ja muussia. Ihan hyväähän siitä tuli, vaikka en mikään guormee kokki olekaan. Aurinkoista kesäpäivää siis kaikille lukijoille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: