24.5.2012

SYNTYMÄPÄIVÄKORTTI - ANGRY BIRDS...

Korttiaskatelua heti aamusta. Tein miehelleni syntymäpäiväkortin ja mikä muu olikaan aiheena kuin Angry Birds. Itse en kyseisestä pelistä tiedä juuri mitään, mutta Internetistä löytyi muutama hauska kuva, joita käytin kortissa. Olin kyllä ostanut jo aikoja sitten kaupasta kortin, kun hauskan ja osuvan löysin, mutta kun mies toivoi itse tehtyä korttia niin sellaisenhan hän saa.

Korttiin käytin pohjaksi perus valkoisen korttipohjan johon liimasin punaisen ohuemman paperin kanteen. Kasvonpiirteet tulostin paperille ja liimasin korttipohjaan. Huomasin, että Angry Bird:llä on tuollainen kelta-oranssi mahan alunen, joten sen taiteilin itse. Sisä sivulle lisäsin rusetin, joka on tehty suunnistusnauhasta sekä netistä tulostamani kuvan. Kuvan otin kortista ennen onnittelu tekstejä.

Melko yksinkertaisista materiaaleista saa siis aikaan uniikin ja henkilökohtaisen kortin. Saa nähdä, mitkä ovat mieheni kommentit kortista kun odottaa jo näkemillään leimasilla tehtyä korttia. Voi olla positiivinen yllätys.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: