7.5.2012

Sisustussuunnitelma - unelmien huone

Kevättä on selvästi rinnassa kun taas eksyy harvasen päivä sisustus- ja vaatesivustoille, jaiks.!!
Selailin tässä erilaisia verkkokauppoja siinä toivossa, että löytäisin uudet verhot makuuhuoneeseen. Ei oikein tunnu löytyvän oikeanlaisia kun oikein jotain etsii ja haluaa. Kaikista lähimpänä sydäntä tuntuisi olevan nyt laskosverhot ja väri saisi mieluusti olla vaaleat (hiekka, beige, rusehtava). Tietysti Eurokankaassa sasi saman katon alta ompelupalvelun kun en omaa ompelukonetta omista eikä nuo ompelutaidotkaan ole kummoiset. Helpompi vaihtoehto olisi valmisverhot, ei muuta kun verhot kiinni ja paikoilleen.

Verkkosivuja selaillessani törmäsin hauskaan sivustoon, jossa sai suunnitella oman huoneen. Harmi vaan, että tuolla sivustolla oli loppupeleissä aika vähän valinnan varaa. Hieman perusteellisempi sivusto olisi ollut parempi. Hyvä markkinointi kikka kyllä varmasti. Eiköhän oman huoneen tekoa kokeile teistäkin moni ja samalla löydä jotain kivaa omaan asuntoon.(;
Laitan linkin sivun alkuun minun omasta huoneestani. Mitä pidätte.? Äänestäkääpä jos tykkäsitte. Muutamasta ratkaisusta en ole tyytyväinen, mutta noilla nyt mentävä. Seinän värin valinta oli melko hankalaa. Aina hiirikäsi lipesi hieman liikaa väärään suuntaan.

Tässä siis linkki: http://www.jotex.fi/?startpage=5082&id=7875

Taitaa sivusto olla aika ruuhkautunut kun ei aina näytä kuvaa, vain valkoisen laatikon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: