23.5.2012

Uikkaireta kesähelteille...

Kävin tänään etsiskelemässä uikkareita. Kuinka vaikeaa tuo voikaan olla, johan tässä on useampana vuotena niitä etsitty. En mielestäni edes vaadi kauhean paljoa uikkareilta, kunhan ne olisivat hyvin istuvat ja edes jonkin näköiset.:D Laadukkaista uikkareista olisin valmis maksamaan suht hyvin.

Edelliset uikkarini ovat olleet mallia bikinit, mutta nyt haluaisin uikkarit mallia tankini. Miksi näitä käytännöllisiä ja ei niin alastomia uikkareita ei löydy kerta kaikkiaan mistään. Minun mielestäni tankineissä tulisi olla kaarituet tai sitten pehmukkeen olisi oltava todella hyvät.

Kävin ensiksi katsomassa Sokokselta uikkareita, mutta ei. Ainoat, joita edes sovitin olivat muistaakseni Iconin rusehtavat tankini uikkarit. Näissäkään ei ollut kaaritukia, eivätkä imarrelleet kroppaa sitten yhtään.  Ehkä näissä näkyi uikkareiden edullinen hinta.

Seuraavaksi kävin katsomassa yhden ihan liiviliikkeen. Siellä palvelu oli hyvää ja tankineissa joissakin oli jopa kaarituet. Nämä olivat niin kauhean kirjavaa tai itse toppiosa kovin löysä. Täältä liiviliikkeestä olisin löytänyt yhdet mieleiset tankinit. Olivat sellaiset hapsulliset tankinit, väri oli tosin niinkin tylsä kuin musta, mutta mielestäni se ei haitannut koska olivat muuten näyttävät ja erikoiset. Jäin vaan miettimään, että olisivatko nuo olleet hieman liian erikoiset. Tarkoitan, että noinkohan olisin tämän kesän jälkeen enää pitänyt. Hintaakin noilla oli aika hurjasti mielestäni 144€.
Täällä liiviliikkeessä oli myös toiset todella kivan näköiset uikkarit, mutta eivät istuneet kyllä minulle ja "timantti" vetokerju aukesi mielestäni turhan helposti. Jätin nämäkin kauppaan huonon istuvuuden takia ja nolojen tilanteiden välttämiseksi.:)

Mistä te olette löytäneet juuri tankini uikkareita.? Täällä olisi yksi apua kaipaava.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: