28.5.2012

Aurinkoa, rusketusrajoja, laiturilla oleilua ja veden liplatusta...

Aurinkoa, rusketusrajoja, laiturilla oleilua ja veden liplatusta... Niistä oli siis sunnuntai päivä tehty. Miten ihania nämä aurinkoiset päivät onkaan. Kaikki näyttää ulkonakin niin erilaiselta vihreää nurmikkoa ja sinistä taivasta vasten. Aurinkoisen päivän kunniaksi päätin käydä rannalla hieman pyöräilemässä ja istuskelemassa sataman laitureilla. Moni muukin oli ajatellut tekevänsä samoin. Rantakadulla olikin melkoinen vilske.


Joku oli innostunut vesille vesiskootterilla. Aika huimaa menoa näytti olevan.

Sandaalit pois jaloista ja jalat kohti aurinkoa. Reilun tunnin istuskelin laiturilla ja illalla huomasin, että vasen puoli oli saanut aurinkoa sen verran, että rajat olivat ilmestyneet olkapäähän ja jalkaan, vaikka ei siltä näytä kirkkaassa aurnigon valossa otetussa kuvassa.(: Enpä olisi uskonut, että heti tulee rusketusrajat. Ensi kerralla täytyy siis laittaa lyhyempilahkeista housua/shortsia ja paitaa. Tosin ainakin täksi viikoksi säätiedotukset lupailevat huonompaa säätä ja jopa vesisadetta, joten ei tarvitse rusketusta ajatella hetkeen. Hyvä sää siis opiskella viimeiset kurssit pois alta.

Iltasella vanhempani piipahtivat kylään reissunsa varrelta. Meillä siis juotiin kahvit parvekkeella ja nautittiin auringon paisteesta. Tosin meinasi olla jo hiukan liian kuuma istuskella suoraan aurinkoon päin, ilman mitään tuulenvirettä tai suojaa.

Päivän asuna toimi Thaimaasta ostetut kultamustat shortsit, toppi ja sandaalit. Kuinka hauska sattuma, että kaikki ovat ostettu matkamuistona Thaimaasta.

Aamupalaksi söin eiliseltä jääneen korvapuustin. Korvapuustin tuoksuista aamua siis...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: