9.5.2012

Pienten lasten vaateihanuuksia...

Heipskukkuu...

Katselin tässä yksi päivä kummilapsilleni vaatteita synttärilahjaksi. Eikö ole hassua, että molemmat kummilapsemme ovat syntyneet samassa kuussa ja jopa kolmen päivän sisään, eri vuonna tosin, mutta kuitenkin.(:  

Tiedän, että kummityttöni on juuri prinsessa iässä ja tykkää mekoista ja ponnareista sekä punaisesta, sillä olin heillä hetken aikaa lastenhoitajana. Mielestäni paras lahja lapselle olisi sellainen, josta hän itse todella tykkää. Ennen kuin lähdin ostoksille niin kokosin itselleni jotain hahmotelmaa millaista mekkoa/vaatetta lähden kumpaisellekin etsimään. Tässä ovat tuotokset.
Yllä oleva Tommy Hilfiger:n mekko osui ensimmäisenä silmääni, mutta on mielestäni liian tumma 2-vuotiaalle prinsessalle. Lasten päällä ainakin itse haluaisin nähdä jotain värikästä ja söpöä. 

















Vasemmalla oleva Espritin farkkumekko olisi ihanan tyylikäs, mutta onko sittenkään oikea valinta tytölle, joka nimen omaan tykkää punaisesta. Enpä usko, mutta voin toki olla väärässäkin.

Ylhäällä oikealla oleva Espritin mekko oli ehdoton suosikkini. Niin söpö ja väriäkin löytyy jonkin verran. Mekon kuosi on ihanan leikittelevä, juuri sellainen "lapsekas". Näen jo kaksivuotiaan kirmaavan kesälaitumella tässä mekossa. Luulenpa, että yllätytte kuinka samanlaisen mekon onnistuinkin löytämään ja vieläpä ensimmäisestä kaupasta.

Sitten yksivuotissynttäreitään viettävän kummipoikamme vaatteet. Ehtoina oli, että ei mitään mitä hänen äitinsä voi ompella, sillä hän tekee mitä upeimpia luomuksia: housuja, paitoja, bodeja jne... Ajattelinkin, että jotkut pehmeät farkut, hatut, sukat ja alushousut voisivat olla kivoja. Sitten keksin, uikkarit. Nehän olisivat lahja, joita tuskin hänen äitinsä on tehnyt, ainakaan vielä. Valitettavasti en löytänyt netistä siinä vaiheessa mitään kivoja pojalle, mutta siinä samassa katselin kummitytöllemme uikkareita sillä heillä on omassa kotipihassaan jopa palju.

















Nämä uikkarit olivat aivan ihanat. Toiset hieman tyttömäisemmät kuin toiset, mutta molemmat omalla tapaa niin kivat. Mielestäni lapsilla tulee olla aikalailla peittävät uikkarit, eikä mitään bikineitä tai ainakaan ne eivät saa olla nuorilla lapsilla liian paljastavat, niin kuin monet näyttävät olevan.

















Tässä oli, mitä löysin kummipojalle vaihtoehdoiksi. Valitettavasti tuo pelikaanibody ei tule kuuloonkaan, sillä hänen äitinsä tosiaan osaa ommella ja ompeleekin samankaltaisia. Farkut jäivät mietintään kun lähdin ostoksille kaupungille.



Ja mitä sitä sitten tarttuikaan mukaan...kummitytöllemme ostin Espritin aivan ihastuttavan mekon.



Sekä kummipojalle ostin alusvaatteita, shortsit ja uikkarit. Löytyi niin ihanan värikkäitä, että oli aivan pakko ostaa. Aikas ihanat lahjat, vaikka itse sanonkin. Uskon, että näistä tykkäävät niin lapset kuin vanhemmatkin.



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: