15.5.2012

VAALEANPUNAISTA ASKARTELUA KUMMITYTÖLLE...

Kummityttömme syntymäpäivä lähestyy. Onneksi lahja on hankittu ajoissa ja korttikin on jo tehtynä. Juhlia odotellessa siis. Ostin taannoin Sinellin alennusmyynnistä muutaman eläinaiheisen kumileimasimen, joilla saa tehtyä monen monta erilaista korttia lapsille. Käytinkin noista leimasimista kahta kummitytön synttärikorttiin ja väritin nuo kuvat Spectrum Noir kynillä. Kortista tuli melko yksinkertainen, mutta mielestäni lapsen kortiksi hyvä näin. Ei ole liikaa ärsykkeitä. Äitini oli saanut työtoveriltaan ison kasan suunnistusnauhaa hyödynnettäväksi korttiaskarteluun. Tuosta nauhasta ajattelinkin tehdä vielä jonkinlaisen rusetin korttiin.

Eilen poikkesin pikaisesti kirpputorilla ja löysin paksua pitsinauhaa 2,9m hintaan 4€. Mielestäni ei ollut kovin kallista sillä tuo pitsi oli leveää ja hyvälaatuista. Laskeskelin, että tuosta saa moneen korttiin pitsikoristeen, riippuen tietty mitä siitä lähtee askartelemaan.

Mieheni osti taannoin paperileikkurin synttärilahjaksi minulle. Nyt sitten tuli postissa ilmoitus, että tuo leikkuri on noudettavissa postista. Iik, en malta odottaa, että pääsen leikkailemaan sillä papereita. Jos nyt tulisi suoraa reunaa. Tuohon leikkuriin saa nuuttaus teränkin, jonka aion ostaa kyllä myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: