2.6.2012

ONNEA YLIOPPILAALLE JA MUILLE VALMISTUNEILLE..

Jahhas, sää ei todellakaan näytä parhaimpia puoliaan, joka luokin varmasti hieman vaikeuksia monelle juhlien järjestäjälle. Valmistujaiset ovat juhlat, johon useimmiten kutsutaan suurikin määrä vieraita ja monelle juhlateltta ulkona on ehdoton lisätila. Eilen säätiedotuksessa säänainen kehoitti keräämään teltat pois jo eilen, ilmeisesti sateen lisäksi myös tuuli on melkoisen kova tänään. Toisaalta, ei se sää vaan ne ihmiset ja niiden mukanaan tuoma tunnelma. Muistan eräänkin juhannuksen kun koko päivän satoi kaatamalla. Istuimme vanhempiemme huvimajassa lähes koko ajan, vaikka sisälläkin olisi voinut olla ja sinne olisi mahtunut. Kun on tiivis ja hyvä tunnelma niin ei ne hyvä pippalot katso säätä tai olosuhteita. Toivonkin, että niin vieraat kuin itse juhlakalut muistaisivat, että ei anneta sään vaikuttaa juhlatunnelmaan, sillä tämä on monen valmistuneen tärkeä päivä. 

Tähän liittyen luin juuri oliko tuo iltalehden sivuilta, että vieraat ja juhlasankarit voivat pukeutua siihen tyyliin ja asuun, mikä itsestä tuntuu mukavalta ja joka on itselleen tyypillistä. Eli vaatetta mukaan hieman enemmän, jotta ei tarvitse palella ja mutristella juhlissa.(: Oman lisänsä varmasti tuo nuo runsaslukuiset hyttyset, mikäli juhlat ovat osakseen ulkosalla.

Päivitän myöhemmin juhla-asuani kunhan osaan ensin omalta osaltani päättää, että laitanko tuon vaalean, vilpoisen ja juhlavamman mekon vai sään sanelemana mukavamman, lämpöisemmän mutta rennomman mekon. Päätös tulee vielä varmasti vaihtumaan useampaan kertaan, kuten arvata saattaa.


Tänä vuotiseen tapaan myös ylioppilaille lähtee tänään itse tehdyt kortit.  Olen aivan koukussa tuohon pitsistanssiin ja tykkään käyttää sitä korttien "pohjalla". Tällä kertaa aivan alimmaiseksi laitoin ylioppilaslaulun, sitten tuon pitsistanssin ja aivan päälimmäiseksi ylioppilashatun. Ihan mukava kortti syntyi ja idea syntyi tällä kertaa todella nopeaan. Valitettavasti pojan kortista jäi puuttumaan sininen pitsi, jonka olen kadottanut. Onnittelu tekstit puuttuivat vielä tuossavaihessa. Kuvat korteista, jotka ovat siis pojalla ja tytölle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: