30.6.2012

Juhannuksen taikaa...

Minusta on tuntunut, että tämä viikko menee tooosi hitaasti, mutta ei se oikeastaan olekaan mennyt. Kun ajattelen, että juhannuksesta on jo viikko, niin nopeaanhan tämä viikko on mennyt. Juhannusta vietettiin vanhempieni luona: syöden, grillaten, kahvitellen, rupatellen, kokolla käyden, auringosta nauttien, hyttysiä lätkien sekä krokettia pelaten. Siitä oli juhannus tehty.


Kokko oli aika pieni tänä vuonna ja se oli pääasiallisesti rakennettu risuista. Ehkä juuri tuosta johtuen ilmassa leijailikin tuhkaa ja kuumia kikkareita. Kylläpä siinä yhdet hiuksetkin käristettiin. Onneksi vahingot jäivät muutamaan "kiharaan" karvaan.


Kyllä tuo kokko vaan näyttää upealta näin kuvistakin katseltuna (vaikka pienehkö olikin) ja tuo kirkkaan sininnen taivas.

Illalla kun jäimme perheen kesken niin pistimme krokettipelit pystyyn. Voi, että sitä hyttysten määrää. Hyvä, että eteensä näki puolen yön aikaan. Olimme ilmeisesti kaikki todella maittavaa ateriaa. Siitä siis johtuu mielenkiintoinen vuorautuminen huppareihini, pitkiin housuihin ja huppuun.


Kuvassa on melkein kaikki juhannus ihanuudet jos oikein tarkkaan katsoo: krokettipeli (ulkopelit), riippumatto ja teltta. Vain grilli ja kokko puuttuvat kuvasta.


Seuraava kirjoitus tulee olemaan taas vaatteisiin tai sisustukseen liittyvää.. Olen tehnyt kivoja löytöjä mm. kirpputorilta ja alennusmyynneistä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: