18.6.2012

Kesäisiä ajatuksia...

Tuli käytyä viikonloppuna Pellava -markkinoilla. Oli ihan kivasti nuo markkinat saaneet väkeä liikkeelle. Mielestäni kesäteatterit, kesätorit, markkinat, museot ja kotimaan rantakaupungit kuuluvat Suomen kesään ja lomaan. Lisäksi kun kesällä kiertelee toreilla ja markkinoilla niin tulee ostettua enemmän lähiruokaa: perunoita, mansikoita, herneitä, kukkakaalia jne...

Olen myös kirjoittanut aikaisemmin kuinka vaikeaa tänä vuonna on ollut löytää laadukkaita kesäkukkia. Kaikki kukat ovat tupanneet olemaan aika - todella nuukahtaneita. Lammin reissulla piipahdimme (oliko se nyt Kukkatalo Kouhia tai jokin) kukkatalossa, josta vihdoin löysin kesäkukat. Mukaan tarttui siis parvekkeen kaiteelle kukkalaatikoihin Dahlioita sekä äitini meille ostama amppeli. Nyt on sitä väriä parvekkeella.

Mutta arvatkaapa mitä, nyt se sitten alkoi, nimittäin viikon loma. Aion jättää opinnäytetyön tauolle viikoksi ja viettää viikon yhteisen loman mieheni kanssa. Sitten alkaisikin jo nuo työt, joiden ohella tuota opparia tulisi tehdä. Noo, olen varautunut siihen, että ainakaan ensimmäisenä viikkona ei jaksa/pysty tekemään opparia. On varmasti sen verran kaikkea uutta tuossa työssä, että oppimiskiintiö tulee ylitettyä jo töissä. Ja ainahan kaikki uusi rasittaa enemmän.

Nam, söin aika ihanan aamupalan lomapäivän kunniaksi. Mansikoita, banaania ja jogurttia. Normaalistikin kyllä syön banaania ja maustamatonta jogurttia, mutta nyt oman lisän toivat nuo mansikat.






Tässä muuten kuvaa noista uusista uikkareistani, joista aikaisemmin mainitsin. Eivätkö olekin ihanat... Uinti kelejä siis odotellessa.


 
On tullut askarreltuakin tässä lähiaikoina, niistä voisinkin päivittää huomenissa... Lisäksi kirpputoriltakin tarttui jotain matkaan viime kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: