30.6.2012

Koristeita häihin... hopeaa ja kultaa... luksusta...

Nyt HUOMIO kaikki tämän tai miks ei ensikesänkin morsmaikut ja sulhaset. Nyt on halvalla saatavilla valokuvakehyksiä, joita voi käyttää häissä esim. pöydän päässä ilmoittamassa, missä kenenkin paikka on. 

Siivoilin tänään kaappeja ja löysin nämä viime kesänä häissämme olleet valokuvakehykset. Kehyksiä on siis 11 kpl ja ne ovat olleet käytössä vain yhtenä päivänä pöytäkoristeena. Näitä valokuvakehyksiä on edelleen myytävänä mm. Anttiloissa ja Prismoissa. Ovh. kehyksillä on 5,50€/kpl, mutta myyn ne nyt pois halvemmalla. Laita kommenttia jos kiinnostuit. Mitä pöytäkoristeita teillä on ollut häissänne tai tulee olemaan.? Entä miten olette istuinjärjestyksestä ilmoittaneet. Meillä oli näiden kehyksien lisäksi sukulaisista kaksi ohjaamassa pöytiin.




Kehyksestä kuvaa nyt ja itse juhlapaikalta. Tuo juhlapaikan kuva antaa varmaan paremman kuvan kehyksen väristä. On hopean värinen ja kooltaan 15x20cm. Nuo kehykset ovat myös maalattu takaata kultamaalilla, jotta ovat näyttävän näköiset myös pöydässä istujille.



1 kommentti:

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: