1.7.2012

Kesämekkoja ja ostoksia alennusmyynneistä...

Oi ihanuutta. Maltti on todella valttia joskus. Kävin tai oikeastaan jouduin alennusmyynteihin tuossa viikolla. Tuli vettä niin rankalla kädellä, että töistä lähdettyäni en ehtinyt kuin tien toiselle puolelle kun rankkasade oli kastellut, varsinkin kenkäni aivan märäksi. Niimpä päätin katsastaa alennusmyynnit josko sade taukoaisi sillä aikaa. Voin sanoa, että kyllä kannatti. Mitä löysinkään. Olen jo useampaan otteeseen kuolannut Object -merkkisen hameen perään Onlyn liikkeessä. Olen malttanut mieleni silti. Mutta nyt, tuo kyseinen hame oli puoleen hintaan eikä sille jäänyt hintaa kuin alle kaksikymppiä. Mikä säästö siis yhdestä hameesta.



Nyt odotellaan, että nuo säät paranisivat ja saisin laittaa tuon mekon päälleni.

Toinen alennuslöytö, jonka olen tehnyt on mekko jonka ostin tuolta Porvoon reissultamme ennen juhannusta jo. Tämä oli myös puoleen hintaan vai olikohan jopa -70%. Nyt en mene aivan varmaksi sanomaan.
Nuo mekot ovat siitä kivoja, että molemmilla on hieman eri käyttötarkoitus. Toinen on juhlavampi - juhliin ja toinen taas rennompi -arkeen. Kyllä nyt kelpaa kesämekkoineni.(:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: