3.7.2012

Kirpputorilöytöjä - toisen roska, on toisen helmi.

Tein kirpputorilöytyjä perjantain kierroksella. Se on jännä juttu, kun joskus löytää kasapäin tavaraa, vaatetta ja kenkiä kun taas toisinaan saa lähteä tyhjin käsin kotiin. Ehkä olen oppinut jo edes jossain määrin ostamaan todella vaan sitä mitä haluan tai josta pääsen eroon. Ehdottomasti tuon perjantain kierroksen paras löytö oli neulosviltti. Tummat sohvamme saivat kivan piristeen valkoisesta viltistä, joka tuo myös kevyemmän ja raikkaamman vaikutelman. Tuota vilttiä ei todellakaan ollut pilattu hinnalla, maksoin huimat 3,5€ tuosta ihanuudesta. Kyllä, aivan niin. Tässä varmasti pätee sanonta: toisen roska, on toisen helmi.



Viime aikoina olen ostanut kirpputoreilta sisustuskirjoja, sillä niissä on monesti kivoja sisustusehdotuksia olohuoneista, makkareista jne. Olen aloittanut projektin, jossa poimin kirjoista ja lehdistä haluamani kokonaisuuden niin säästyn ehkä kaikilta heräteostoksilta. Monesti vastaan tulee jokin todella kaunis esine, joka ei oikeastaan ole yhtään sitä tyyliä, mitä oikeasti haluaisi toteuttaa asunnossaan. Monesti juuri nuo ihanat ja kauniit esineet pistävät pään sekaisin.(:
Täytynee etsiä lisää sisustuslehtiä ja koota itselle tuo unelmien huone(et).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: