23.7.2012

Keltaista piristystä vaatteiden muodossa...

Viikonloppu on ollut aika kiireinen. Ensin la tuli käytyä kiertämässä normi perjantain kirpputori- ja ruokakauppakierros. Lauantain vietinkin miehen siskon lapsen synttäreillä, jossa vilinää ja vilskettä riitti. Sunnuntain kauniin päivän vietin taas vanhempieni luona sekä piipahdin mummolla katsomassa mm. kummilastani. Touhukas viikonloppu siis vaikka kotona en kerennyt juurikaan olemaan saati sitten että olisin kerennyt mitään aikaan saamaan. No tosiaan, yksi kortti tuli askarreltua vaikka aikaa ei juurikaan ollut niin lopputulos oli ihan ok silti.

Kirpputorilta löysin yhden paidan, jonka esittelen myöhemmin, on nimittäin hieman jäänyt tuo vaatteiden kuvailu. Täytyy ryhdistäytyä ja muistaa ottaa niitä kuvia niin tulee laitettua tänne blogiinkin niitä sitten. Tämän kesän lempivärit ovat itselläni ollut kirkkaan keltainan, beige, sekä tummansininen, tietysti perus mustaa ikinä unohtamatta. En tiedä tulenko syksyisistä sävyistä edes innostumaan, vaan menenkö syksyn sinapinkeltaisissa vaatteissa, laivaston sinisissä ja beigeissä. Rikon siis syksyn muotikaavaa.(: Se jää nähtäväksi.

Alla näette yhden lempiostoksistani, keltaisen pitsi t-paidan. Tuota paitaa on niin kiva käyttää farkkulegginssien kanssa. On niin pirteä lisä tähän aika sateiseen ja kylmään kesään. Lisäksi vaatekaappiin on löytänyt tiensä keltainen kaulaliina, joka odottaa vielä hieman kylmempiä kelejä. Kait tuon voi kohta jo käyttöön ottaa (mikäli ilmat eivät lämpene), sillä kaulaliinan kuva on aika kesäinen/syksyinen. 



Seuraava vaatepäivitys tulee mitä luultavammin beigensävyisenä, mutta voi toki olla, että väliin ehtii yksi laivaston sininen vaatepostaus.(: Keltainen päivitys ainakin siksi aikaa piristämään kun tuo keltainen tämän kesän harvinaisuus tulee esiin. Täällä ainakin taivas repesi taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: