4.7.2012

Öljylampun ajan patinaa...

Päivittelen taasen kirpputorilöytöjäni, niitä on tullut tehtyä aika paljon lähiaikoina. Kesäkuu-heinäkuun alku on selvästi ollut löytöjen aikaa. Tällä kertaa löydetty helmi, vai pitäisikö käyttää sanaa hiomaton timantti, on öljylamppu, josta aikaisemmin jo kerroinkin. Kirpputorilla oli myytävänä aikoinaan kolme öljylamppua aivan pilkkahintaan, toiset alle euron ja tämä jonka sain haalittua kotiimme maksoi euron. Nuo kaksi, joita en heti ottanut ja jotka ehtivät mennä minulta ohi suun (hitaudesta kärsii ainakin sisustus) olivat vielä enemmän nähneet maailmaa, ainakin sen perusteella, että niissä oli jo jonkin verran patinaa.


Tämän punaisen ja hieman parempikuntoisen yksilön aion maalata valkoiseksi, sillä uskon että tällä on enemmän käyttöä valkoisen värisenä. Nuo ajan patinan kaunistamat kohdat aion kyllä jättää entisellään. Väriä saavat siis vain nuo punaiset osat. Tämän ihanuuden aion laittaa joko parvekkeelle roikkumaan tai erään toisen löytöni yhteyteen (tästä löydöstä kerron myöhemmin). Hiomapaperi siis heilumaan ja maalipensselillä sutimaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: