27.7.2012

Ihanat vanhat peltipurkit...

Löysin kirpputorilta taas uusia peltipurkkeja ja mukaani tarttuikin Pauligin kahvi peltipurkki. Nyt tuo peltipurkki etsii vielä sitä oikeaa paikkaansa meillä,mutta sitten joskus kun on sellainen keittiö mihin kehtaa laittaa näitä vanhoja tavaroita esille, niin tämä peltipurkki saa sieltä kunniapaikan.


Keittiöön haluaisin myös muuta vanhaa tavaraa esim. niitä puisia litramittoja - kappako se on nimeltään, vanhoja lusikoita, hyllyjä ja raastimia. Kaikkea vanhaa tavaraa minkä saa kivasti sijoitettua keittiöön ja ennen kaikkea tavaroita, joille keksii vaikka kokonaan uuden käyttötarkoituksen.

Poikkesin tänään kaupoilla ihan arjen ostoksia silmällä pitäen. Samalla reissulla silmiini osui led-perhonen, jonka siivissä loisti led-valo.. Oli aikas nätti, mutta ainakaan vielä en sortunut tuohon ostokseen. Jäin lähinnä miettimään, että kuinka kauan tuo led-lamppu mahtaa kestää tai voiko siihen vaihtaa tuon "lampun" jotenkin. Toisin sanoen, mikä on tuon perhosen elinikä. Tuotteessa ei myöskään ollut hintaa ja vaikka itse tuote olisi halpa ollutkin, niin jäin silti miettimään mikä on hyötysuhde tuon koristeen osalta jos ajattelen juuri tuota elinikää.

Millainen ilma siellä on.? Mihin jäi se kaunis ja hyvä ilma.
Täällä oli hetken aikaa aamulla taivas sininen, mutta muuten ollut todella synkkää ja nyt jopa sataa. Juu, onhan tuolla hiostava ilma, mutta odotin taas säätiedotusten varjolla hieman parempaa. Noh, näillä mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: