9.6.2012

Kirpputorilöytäjä...

Hipshei...

Eilen tuli kierreltyä yksi kirpputori, masku, asko, sotka jne... Kirpputorilta löysin pitkästä aikaa vaatetta itselleni sekä Roope-Setiä miehelleni. Ostin monta taskaria kerralla ja ajattelin, että voin joka kuukausi antaa siitä yhden taskarin luettavaksi. Eikös se ole melkein sama kun tilaisi taskukirjoja uusina kotiin. Nämä Roope-Sedät olivat kuitenkin sen verran vanhoja, että meillä kummallakaan ei ole perheissä tuohon aikaan tullut niin Aku Ankkoja kuin Roope-Setiäkään. Tästä lähtien aion pitää kirpputoreilla kierrellessäni lompakossani listaa meillä jo olevista taskareista, niin voi aina ostaa kun puuttuva löytyy. Saisikohan sitä miehen kokoamaan listan.(:

Kirpputorilta löysin myös puna-valkoraitaisen kaulus t-paidan sekä caprihihaisen kesäpaidan. Hassu sattuma, sillä ajattelin juuri tällaisia ostavani, tosin sinivalkoisena. Lisäksi löysin erikoisen hameen. Oli aika lyhyt, mutta niin veikeä ja pirteä että oli pakko ostaa muutamalla eurolla. Jos innostun niin taidan huomenna piipahtaa toisella kirpputorilla katsomassa josko löytyisi jotain sisustukseen tai korttiaskarteluun.

Tuosta aurinkovarjosta, miksi missään ei tunnu olevan edes max. 180cm halkaisijaltaan olevaa auringon varjoa vaan kaikki ovat min. 200-310cm. Ei sellaista voi parvekkeelle laittaa vaikka meillä kohtuu iso parveke onkin. Sotkassa taisi olla ainoa 180cm leveä varjo, mutta juuri siinä pienessä koossa ei ollut, eikä ole koskaan ollutkaan vaalean vihreän sävyisenä varjoa, sääli. Taidetaanpa nauttia auringosta tänäkin kesänä, sikäli mikäli se paistaa.

Eilen löysin vihdoin lattialla olevaan parvekelaatikkoon sen verran hyvä kuntoisia kukkia, että tohdin ne ostaa. Kaiteelle tulevat parveke"laatikko" kukat tuntuvat olevan kovassa huudossa. Mistään ei tunnut tänä kesänä löytyvät hyvä laatuisia kesäkukkia ja tuntuvat olevan hinnaltaankin kalliimpia kuin esim. kahtena aikaisempana vuonna. Onko kesäkukka tarjonta sen verran huonoa tänä vuonna, että perivät hieman korkeampaa hintaakin. Oletteko huomanneet saman. Aion kyllä löytää noihin laatikoihin hienot kesäkukat, joita jaksaa ihailla koko kesän töistä tultuaan. Esimerkiksi Dahliat viihtyvät polttavan kuumalla parvekkeellamme, mutta mistään ei tunnu löytyvän näitä. Muutam huono kuntoinen löytyy kyllä sieltä täältä. 

Tänään olenkin askarrellut taasen ja tietty kevyt viikonloppu siivous tuli hoidettua alta pois myös. Kotona olen ollut siitäkin syystä, että torstaisen 45min hölkkäilyn tiimoilta jalkani ovat edelleen niin maitohapoilla että huh ja puh. Ei tainnut edes shoppailu vetristää niitä, vaan tuntui pahenevan. Huomenna on varmasti jo parempi päivä. Nyt jos nautiskelis lauantai-illasta, ööh, sadekelistä, sillä meillä täällä ainakin sataa juuri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: