20.6.2012

Askartelua vessapaperirullista...


Maanantaina kävimme kiertämässä parit kirpputorit. Toisella kirpputorilla olisi ollut ihanat öljylamput, ei maksanut kuin 0,50€/kpl. Nyt harmittaa kun en niitä ottanut matkaani. Tänään on pakko käydä katsomassa josko ne siellä vielä olisi. Nuo lamput olivat ihanasti kuluneita ja ruostuneita ja niissä oli vielä sydänkin tallella. En tiedä toimivatko nuo, mutta voihan sinne laittaa tuikun sisälle jos eivät toimi. Ei ollut hinnalla pilattu joten pakko hakea ne pois sieltä kyllä.

Toiselta kirpputorilta löysin taas askarteluun huopakoristenauhaa. Rullassa oli monta metriä ja hintaa oli vain 3€. Siitä syntyy kyllä monen monta korttia vielä. Yritän muistaa mainita kortin yhteydessä tuosta nauhasta myöhemmin.

Siivoilin tuossa tänään vessaa ja mietin, että voisiko noita vessapaperirullia jotenkin hyötykäyttää. Arvatkaapa mitä niistä keksin. Noh, näette seuraavaksi. Eli tein niistä kyltit käsipyyhkeisiin. Nyt meilläkin näkee mikä pyyhe on tarkoitettu astioille ja mikä käsille.


Meidän lomamme kunniaksi pieni kevennys loppuun. Oletteko ikinä ajatelleet, että teidänkin sohvanne tai nojatuolinne liimauksissa saattaa piileä salakirjoitus. Tässä yksi taidonnäyte.<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: