14.6.2012

Kesäisiä tunnelmia...

Jeij, eilen hain postista vihdoin nuo tilaamani tankinit, jotka löysinkin kuin ihmeen kaupalla. Kyttäsin Espritin verkkokauppaa vähän väliä ja vapautuihan sieltä tuollainen sailor- tyylinen tankinitoppi+housusetti. Pieni hymyn vire kasvoilla pyöräilin postiin hakemaan pakettia vaikka pelkäsin tuon koon 34 olevan liian pieni. Yllätys oli todella suuri kun nuo sopivatkin päälleni. Nyt minulla on siis nuo kauan etsimäni uikkarit. Ihan kaikkia kriteerejä nuo eivät täyttääneet, mutta ovat aivan loistavat. Sen mukainen oli eilinen hehkutuskin.(:

Kävin myös lainailemassa muutaman kirjan kirjastosta samalla. Valitettavasti aikaa ei ollut kun puolisen tuntia etsiä noita kirjoja. Joo niinpä, ai niin ne kesäaukioloajat. No löysin kuitenkin pari kirjaa ja toinen niistä on varmasti hyvä opinnäytetyöhön. Muutamaa muuta kirjaa täytyy vielä tässä lähipäivänä käydä katsomassa.

Tein eilen myös hieman vajaan puolen tunnin treenin xbox:lla. Vieläkin nuo pohkeet olivat jäykähköt tuon viikon takaisen treenin jäljiltä. En ole kyllä pitkään aikaan saanut jalkojani niin kipeiksi. Eli tehoa löytyi siis. Tänään taas heittelin heti aamusta 45min treenin tuon pelin avulla. Kyllä sitä nelisensataan kaloria kului tuossa ajassa. Mittaan siis tulokseni Polarin sykevyöllä, sillä en usko tuon pelin kalorin mittaukseen. Mittausperusteena ilmeisesti tuo peli käyttää sitä, mikä on esim. oletettu juoksunopeus. Kävelemällä ja nostelemalla polvia tarpeaksi ylös km/h nopeus nousee huomattavasti helpommin kuin juoksemalla kovaa, jolloin usein polvet jäävät alemmalle tasolle mutta syke nousee korkeammalle. Peliin voi kyllä syöttää oman painon ja pituuden, joten jonkilaisen kalorin keskikulutuksen peli varmasti laskee. Tällä hetkellä lähinnä tuo on kohentanut kuntoani korkean sykkeen vuoksi, mutta hetken kun jaksaa taistella niin eiköhän ne sykealueetkin ala putoamaan ja treeni muutu rasvanpolttamiseksi.

Taas pitäisi jatkaa tuota opparin aloittelua mutta ensiksi kuitenkin syömään musunmaailmankuulujamakkaraleipiä, niin kun mieheni tykkää sanoa. Leipähän ei siis ole sen kummoisempi kuin ruisleipää, voita ja makkaraa.:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: