8.6.2012

Kesäkukkia, aurinkovarjoja, kirpputoreja - siinä on haastetta...

Voi kun aika on vierähtänyt nopeaan. Viikonloppuna oltiin siis juhlimassa ylioppilaita ja viikolla suoritin viimeisen tenttini mikä opintoihini kuuluu. Loistavaa, opiskelut olisi siis viittä vaille koossa. Enää olisi opinnäytetyö, jota olenkin tällä viikolla yrittänyt suunnitella ja etsiä tietoa. Hieman nihkeästi on alku lähtenyt sujumaan muutaman ongelman vuoksi. Nyt vaan täytyy jaksaa vielä ensi viikko etsiä ja koota tietoa, jotta pääsisi opinnäytetyön suhteen vähemmällä sitten kun työt alkavat.
Hieman kiinnostaisi ennen töiden alkamista piipahtaa jossain lomailemassa. Puhuin tuossa taannoin jo miehelleni, että sitten kun meillä on viikko yhteistä lomaa niin voisi jossain käydä. Heitin ilmaan idean ruotsin tai viron matkailusta. Ei siis pelkästä risteilystä vaan myös yhden tai kahden yön majoittumisesta, ostoksineen, nähtävyyksineen ja ravintoloineen. Tuntuu siltä, että mieskin innostui, sillä hän oli bongannut lehdestä jo matkailuilmoituksia. Varmaan molemmat kohteet olisivat yhtä hyviä meidän tapauksessa, sillä kumpikaan meistä ei ole kuin muutaman kerran käynyt kummassakin maassa tai ylipäätänsä risteilyllä eli nähtävää löytyisi. Mitä nähtävyyksiä, ostospaikkoja, ravintoloita ja majoituspaikkoja te suosittelisitte ruotsissa tai virossa.?



Myös mökkeily ja shoppailureissu Ikeaan ja mahdollisesti myös Helsingissä kiinnostaisivat. Ikeasta ihan tarpeen olisi nuo aikaisemmin mainitsemani puiset henkarit. En ymmärrä mihin meidän kaikki henkarit ovat kadonneet.(: Lisäksi jotain kivoja koriste-esineitä ja makkarin verhot olisivat hyvä vihdoin löytää. Luulen, että nämä reissut saavat odottaa siihen asti kun työt alkavat. Tuon mökkeilynkin voisi toteuttaa "äkkilähtönä" viikonloppuna, mikäli vapaita mökkejä löytyy vielä heinä-elokuussa.

Tänään pitäisi tai suunnitelmissa olisi mennä kiertelemään kirpputoreja, mutta eilen innostuin taas juoksemaan ja jalat tai tarkemmin sanottuna pohkeet ovat aika maitohapoilla.:D Vaapun kuin ankka kun yritän kävellä. Kesäkukat tulsi myös löytää vihdoin viimein, viimeksi kun niitä ei oikein vielä ollut. Toivottavasti eivät ole jo kaikki menneet parempiin suihin. Haaveissa olisi myös aurinkovarjo tuohon meidän parvekkeen puukalusteihin. Tuohon parvekkeelle paistaa kesäisin aurinko niin kuumasti, että meinaa olla hieman tukalaakin toisinaan. Sotkassa taisi ainakin olla jonkin sortin aurinkovarjo alennusmyynnissä sekä Maskulla oli jokin alennusmyynti meneillään jo. Sielläkin siis käytävä kun mies tulee töistä. Aloitin myös aikaisemmin puhumani projektin. Se tosin tyssäsi siihen kun ei löytynyt hiomapaperia kotoata, joten sekin tulisi löytää tänään.

Sotkan sivuilta löytyi sopiva varjo, jossa oli taittuva tuo varsikin. Meillä kun aurinko 15-22 välillä vaihtaa paikkaa aivan toiselta parvekkeen laidalta toiselle laidalle niin olisi tarpeen tuo kääntövipu. Saa nähdä tarttuuko tuo matkaan vai jokin aivan muu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: