26.12.2013

TALLINNAN OSTOKSIA...

Aikaisemmin kirjoittelin teille Tallinnan reissustamme lyhyen postauksen. Nyt olisi vuorossa ostosten esittely. Hirveästi ei ollut aikaa ostoksille ja kun en tuntenut Tallinnaa niin hyvin, että olisin tiennyt heti minne suunnistan, niin ostokset jäivät melko pieniksi. No, mutta matkamuistot tuli saatua kumminkin, sehän se tärkeintä.


Yksi Muscador pullo tarttui matkaan, on taas mitä muistella. Venäjältä aikoinaan ostin miehelleni Vodkaa, Thaimaasta toimme jotain rommia?, (no jotain paikallista kumminkin), Teneriffalta Cavaa ja tältä reissulta Muscadoria. Taitavat kaikki pullot olla vielä juomatta, jotenkin niiden avaaminen vaatii tietyn hetken.


New Yorkerista ostin tällaisen Amisun harmaan neuleen. Oi, kuinka pehmeä tuo neule onkaan. Tosin miinuksena, tuosta lähtee myös sellaista nukkaa. Saa nähdä, auttaako neuleen pesu nukan lähtöön yhtään.


Mötiivistä äitini osti minulle joululahjaksi tällaiset farkut. Ovat kyllä todella mukavat pitää joustavan farkkukankaan ansiosta. Miksi en ostanut näitä useampia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: