14.12.2013

AARIKKA : IHANIA JOULULAHJAIDEOITA


Ajattelin vinkata teitä vielä eräistä ihanista sisustustavaroista. Eksyin eräs päivä tässä Aarikan sivuille ja ihastuin todella. En tiennyt, että heillä on noin ihania sisustustavaroita, joskus olen jotain koruja ihaillut heidän sivuillaan. Erityisesti omaa silmääni hivelivät seuraavat tuotteet.








 Tuon hirvihiirimaton olisin voinut tilata vaikka heti, mutta en viitsinyt pelkän hiirimaton takia maksaa postikuluja. Se olisi ollut varmasti miehelle mieleinen joululahja, ja ennen kaikkea kävisi hei meidän tietokonepöydän muiden tavaroiden väreihin. Löytyisiköhän tuota jostain tavaratalosta. Omaan joululahjapakettiin voisikin eksyä Keisarinna tuotteita. Ai eikö, no jos lotossa voittaisin niin sitten. Ainahan saa ihastella.:)

Mikäli Aarikalta haluaa vielä tilailla joululahjoja niin kannattaa olla nopea, sillä taisi olla 17.12. viimeinen päivä kun lupaavat ostosten ehtivän jouluksi perille. Itsellä nyt jää korvan taakse vielä tuo miehen lahja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: