21.12.2013

JOULULAHJOJA LAIDASTA LAITAAN KOKO PERHEELLE...

Nyt uskallan paljastaa ainakin miehen siskon lapsen ja äidin joululahjoja. He tuskin tänne blogiini tuskin eksyvät.:) Miten te lähdette miettimään joululahjoja sukulaisille ja ystäville. Oma lähtökohtani on se, että pyrin välttämään ostamasta mitään turhaa. Perus ajatus on siis se, että mitä kukin oikeasti voisi tarvita. Jos en millään keksi mitään, niin seuraava ajatus on, että ostetaan jotain jonka voi tuhota jollain tapaa kuten suklaat syömällä ja kynttilät polttamalla. Yksi lahjaidea on myös tehdä jotain itse omin kätösin. Uskon, että meidän kummankaan sukulaiset eivät välttämättä halua mitään krääsää, vaan ennemminkin jonkin lahjan, jonka taustalla on jokin ajatus tai joka on itse tehty.


Miehen äidille lähtee ainakin kynttilä ruukussa. Toista lahjaa en voikaan täällä vielä paljastaa.:) Lainasimme miehen porukoiden autoa Tallinnan reissullemme ja huomasimme kuinka surkea pyyhkimet heidän autossaan oli. Tuntui jo hieman vaaralliselta ajella sade/räntäkelillä kun ei meinannut nähdä mitään. Ostimme siis pyyhkimet autoon ja lisäsimme näin heidän turvallisuuttansa.:)

Itseasiassa nyt sainkin idean yhteen lahjaan. Nyt täytyy puntaroida, haluanko antaa jotain omasta (ja toivon mukaan myös lahjan saajan) mielestäni nättiä vaiko sitten erittäin turvallisen lahjan.:D Iik, vaikea valinta.


Loppuun vielä sukumme pienimmän lahja eli Tutan vaate.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: