21.12.2013

PAKKAS/TALVIKELIN IHON PELASTAJAT...

Heihoihiisi.

Onpas ollut kiireellinen viikko takana päin. Kymmenen päivän sisään olen tainnut olla kaksi päivää kotona, tästä johtuu siis pitkä blogitauko. Kohta aion rauhoittua joululomalle, myös blogin osalta, mutta ajattelin pari postausta tehdä siitä huolimatta. Tulossa on mm. postaus Tallinnan joulumatkalta, Tallinnan ostoksista, ihonhoitotuotteista, askartelutarvike ostoksista, joulupaketeista ja -korteista ja ehkä myös muutama jouluinen postaus sitten aikanaan.

Tähän postaukseen voisinkin lisäillä omia kosmetiikka/ihon hoitotuotteita kun räpsin yksi päivä niistä kuvia matkalaukkua pakatessani.


Ihan ensimmäisenä ihon hoitotuotteena esittelen Acon Spotless Deep Cleansing kasvojen pesuaineen. Minusta tämä on todella hyvä tuote rasvaiselle iholle. Tätä käytän aamuin illoin, ja ehkäsee hieman ihon rasvoittumista. Voittaa mennen tullen marketeista saatavat ihon pesuaineet. Tämä on siis apteekista saatava tuote.

Lumenen Matt Touch syväpuhdistava mineraalikuorintavoide. Tätä käytä 1-2 kertaa viikossa, riippuu ihan siitä kuinka muistan tätä käyttää. Jättää iholle miellyttävän tunteen ja tämän jälkeen iho tuntuu meikin allakin kivalta. Kuorii pienet näppylät pois ja mielestäni raikastaa ihon altakin.

Lumene Sensitive Touchin silmämeikein poistoaine. Ei kirvele, eikä jätä rasvaista kerrosta kasvoille sekä silmämeikki lähtee helposti pois.


Toinen silmämeikin poistoaine on ollut Cilsin Demasq. Mielestäni tämä on ihan hyvä ja toimiva tuote myös, mutta minulle jättää hieman sellaisen kalvomaisen (rasvaisen) tunteen iholle.

Kasvovoiteena käytän Lumenen Sensitive Touchia. Mielestäni tämä voide on hyvä meikin allakin. Kuivuu nopeasti ja on ohutta ja sileää. Lisäksi tämä ei tuoksu oikeastaan miltää, ei edes siltä, miltä hajusteettomat rasvat aina haisevat, yök.

XyliDermin ksylitolia sisältävä ihovoide on tarkoitettu kuivalle, hilseilevälle ja aralle iholle. Tätä laitan silloin kun iho tuntuu pakkaskeleillä kuivalta. Myös käsiin olen alkanut tätä sipaisemaan.

Tässä vielä nämä kaikki purnukat yhdessä läjässä. Tässä siis eniten käyttämäni ihon hoitotuotteet tällä hetkellä. Mielestäni ihan toimiva paketti.  

Mitä vastaavia tuotteita teillä on käytössä tai onko joku muukin ihastunut kyseisiin tuotteisiin.? Tässä muutama oiva joululahja idea viime hetken jouluostoksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: