9.12.2013

PITSISTÄ KORKKARI KORTTIA 30 -VUOTIAALLE.... ONNEA ONNEA...

Palaan vielä itsenäisyyspäivään, jota vietimme kaveriemme luona. Ystäväni täyttikin 30v., jonka kunniaksi väsäsin synttärikortin. Korttikirja auki ja ei muuta kun soveltamaan niistä jonkinlaista synttärikorttia. Suhteessa käytettävissä olevaan aikaan, mielestäni kortista tuli erittäinkin hieno ja tyylikäs. Tätä mallia aion käyttää vielä monelle muulle sankarille, sillä tykkäsin ainakin itse tästä kortista niin kovasti.



Kortin sisään leimasin tekstin.. Sydämellisest onnittelut päivänsankarille. En tiedä, oliko tuo onnea teksti nauha liian pelkistetty korttiin. Kauan mietin tämän ja yhden toisen hempeämmän nauhan välillä. Toisaalta tämä nauha tuo lisää särmää, mutta toisaalta itselle tulee olo, että onko liiankin rouheeta.:) Noh, näillä mentiin tällä kertaa..

Itsenäisyyspäiväksi ostin myös hieman uusia vaatteita, pitkästä aikaa. Yritän muistaa napsia niistä vielä kuvia tässä joku päivä. Pitkään aikaan en ole löytänytkään kaupoista mitään, mitä haluaisin ostaa. Nyt siellä olisi ollut pari muutakin juttua, mutta en raaskinut ostaa sitten kumminkaan. Heti kun pari mieleistä neuletakkia tulee vastaan niin ostan kyllä, ja heti!! Niitä on metsästetty jo tovin, samoten kuin myös tuubihuivia, mutta ei ole vaan tullut mieleistä vastaan.

Talvista päivän jatkoa teille kaikille. Ihanaa kun on lunta maassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: