24.12.2013

JOULUTONTTU TONTTUKYLÄSTÄ SISUSTAA KOTIA JOULUN TUNNELMAAN...

Nyt täällä alkoi joulun vietto ja rauhottumisen aika. Nämä pari lomapäivää ajattelimme vain olla ja viettää sukulaisten kanssa. Napsin teille muutaman kuvan kotoatamme, joka on saanut ylleen jouluisen peitteen ja tunnelman.:)


Yllä on kuusi ilman koristelua ja koristelun kera. Saatiin vihdoin kuusi pysymään jalassaankin, tai ainakin toistaiseksi on suostunut seisomaan omalla paikallaan.


Ostin itselleni joululahjaksi kaksi puuropurkkia. Nyt on kivempi kauhoa puurohiutaleita aikasin aamulla lautaselleen.


Paketit ovat olleet säilytyksessä puulaatikossa, johon ruuvailin tässä yksi päivä pyörät alle. Eipä naarmuta laatikko enää lattiaa  niin kun ennen ja on huomattavasti helpompi liikutella.


Punaiset pallot eivät päässeet tänä vuonna kuusta koristamaan vaan asettelin ne lasikulhoon olkkarin pöydälle. Yllä oleva asetelma oli olohuoneen pöydällä kunnes valkoiset pallot pääsivät kuusen oksille koristeeksi.


 Pikku tontut toivottavat vieraat tervetulleeksi eteisessä ja Tonttu Toljanderi vartioi takaovea.

Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä jatkaa joulun viettoon. Toivotankin siis teille kaikille lukijoille Oikein Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2014. Tahdon myös erityisesti kiittää teitä muutamia, jotka olette jättäneet tassun jälkenne blogiini kommenttien myötä. Kiitoksia myös blogini sivuilla vierailleille, teitä on parin viime kuukauden aikana tullut selvästi lisää. Jatketaan taas joulun jälkeen (jos ei aikaisemminkin). Tämä tonttu kuittaa ja jatkaa puuron keittoa... *<|:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: