12.10.2013

LÄMMINTÄ, SYKSYISTÄ JA HARMAATA NEULETTA SYKSYYN...

Blogi on viettänyt hiljaisuutta nyt hetken aikaa. Oikeastaan ei ole ollut oikein mitään sanottavaa, sillä kaikki aika on tuntunut menevän loppu opintojen sekä uuden työpaikan parissa. Nyt on opinnot suoritettu ja uudessa työpaikassa oltu jo tovi. Päätinpä siis hipsiä tänne.

Enää kukaan ei voi kieltää, etteikö nyt olisi syksy. Puiden lehdet ovat kauniin keltaisia ja oransseja, auton lasit ovat yöpakkasien jälkeen jäässä sekä vesisadettakin on "päästy" maistelemaan. Syksy vaatii aivan uudenlaista pukeutumista, kuten syystakkeja ja -kenkiä, neuleita, pitkähihaisia ja sateenvarjoja. Ajattelinkin esitellä alkuun pari lemppari neuletta, jotka olen löytänyt kirpputorilta.



- Minä en ole vielä kyllästynyt noihin olkapäillä oleviin pussihihoihin. Lisäksi olen ihastunut harmaaseen vaatteissa (kuten myös sisustuksessa). Tämä neule on ihanan pitkä sekä rento joustavan materiaalin vuoksi.-


- Tämän Zaran neuleen väri on hieman ruskean sävyinen harmaa. Yksi lemppareista ehdottomasti, neuleen monipuolisuuden ja värin vuoksi. Rakastan neuletakkeja, jotka helppo riisua ja pukea sekä aina on mukava löytää jotain muunkin väristä kuin mustaa.-


Tylsää, turvallista vai syksyistä.?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: