15.10.2013

OIVA VALINTA RASVOITTUVALLE JA EPÄTASAISELLE IHOLLE.

Kuten otsikostakin käy ilmi, niin tällä kertaa vuorossa on ns. meikkipostaus totutusta poiketen. Ei, en aio jatkossa kirjoitella sen enempää meikkaamisesta tai ihon hoidosta, sillä olen varsin tylsä meikkaaja ja meikkilaukustani löytyy aina ne samat luotto meikit. Mielestäni olen vaan löytänyt ne minun iholleni ja kasvoilleni parhaat, kestävät ja mahdollisimman luonnolliset ratkaisut. Toisinaan kokeilen jos jokin uusi tuote syrjäyttäisi vanhat, mutta näin tuskin tulee käymään.

Pohjustan nyt hieman omaa lähtökohtaani, sillä pohjustushan on kaiken a ja o, myös meikkauksessa. Itselläni on rasvoittuva ja epätasainen iho, eikä se taida muuksi muuttua tököteistä, hoidosta ja iästä riippumatta. Olen käynyt muutamat kerrat ihotautilääkäreillä ja häiden alla kävin myös meikkaajalla. Molemmilta sain kommenttia, että mitä tuotetta oikein käytän kun näkivät eron meikkaamattoman ja meikatun ihoni välillä.;) Oi, kuinka surkuhupaisaa, kuulla tämä alansa osaajilta. Itse en halua, enkä uskalla syödä lääkärien jatkuvasti määräämiä antibiootteja, joten olen jo pitkään turvautunut ratkaisuun b eli peittämiseen.

Tämä postaus ei niinkään koske teitä, joilla on pari hassua näppylää siellä täällä ja iho kiiltää hikijumpan jälkeen. En siis väheksy teidän tai kenenkään iho-ongelmia, vaan mielestäni tämä ratkaisu/tuote on paras ihotyypille, joka punoittaa ja joka todella kaipaa peitettä näppylöiden vuoksi.

Tässä vaiheessa varmaan luulette, että kyseessä on Joe Blasco, mutta ei. Joku voi varmasti löytää lempi tuotteensa Joe Blascon tuoteryhmästä, joten mainitsen myös muutaman hyvän tuotteen tästä tuoteryhmästä. Jos Blasco Tattoo Cover -peitevärin on sanottu peittävän, jopa tatuointeja. Tuotetta on saatavilla mm. Sokoksen verkkokaupasta hintaan 6,5g / 62,00€. Toinen ihan hyvä tuote on Joe Blascon neutralisoija, joka niin ikään poistaa punakkuutta ja maksaläiskiä. Tuote on saatavilla Sokokselta hintaan 6,5g / 38,50€. Kolmas Joe Blascon tuote on Dermaceal -peiteväri, jolla on lähes vastaavat ominaisuudet kun Tattoo Cover -peitevärillä. Dermaceal -peiteväriä saa myös Sokokselta hintaan 6,5g / 62,00€. Tämä siis Joe Blascosta, jos joku löytää itselleen lemppari tuotteen Joe Blascolta.

Tuote, joka on aivan oma lempparini on Maybellinen Fit me concealer-peiteväri. Peiteväriä on neljää eri väriä, mutta vain harvoissa kaupoissa on kaikki värisävyt edustettuna. Tuotteessa ei ol öljyjä tai vahoja sekä se on iho- ja silmälääkärien testaama. Lisää yksityiskohtia näet Maybellinen kotisivuilta. Tätä tuotetta löytyy mm. Anttiloista, Citymarketeista, Tarjoustaloista, Prismoista ja Sokoksista. Hintaa tuolle tulee noin 12,80€ riippuen kaupasta.




Kuva Sokoksen sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: