26.10.2013

MAKUHUONEEN SISUSTUSTA VALKOISEN JA RUSKEAN SÄVYILLÄ...

Välillä jotain muutakin postausta kun asusteita ja kenkiä. Seuraava kuva on makuuhuoneestamme. Ruskea (kultainen) tapettiseinä oli jo muuttaessamme tänne ja tapetti oli sen verran uudennäköinen, että emme sitä lähteneet vaihtamaan. Oma valintani olisi ollut huomattavasti vaaleampaa tai harmaampaa, mutta kivaksi tuon huoneen sai/saa sisustettua lampuilla, tuoleilla, verhoilla, peileillä ja sisustustekstiileillä.

Vielä huoneesta puuttuu valkoinen lipasto, mutta koska sillä ei vielä ole niin kiire, niin odotamme kunnes oikeanlainen lipasto tulee vastaan. Vielä ei ole lipaston tarkempaa mittaa päätetty, mutta noin 120-160cm olisi kiva. Tällä hetkellä sängyn jalkopäädyn seinustalla on ruskeahko "kenkäteline", mutta koska huone on muuten jo niin tumma, niin haluaisin lisää valoa ja avaruutta tuomalla sinne valkoisen lipaston. Isäni tekemät tikapuut pääsivät olohuoneen puolelle, koska olohuone kaipasi jotain lisäpotkua ja ronskiutta vaaleiden ja avarien seinien lisäksi.



Kuva jäi hieman utuiseksi, kun otin kuvan iltamyöhään. Katossa roikkuu kristallilamppu, verhoina on Vallilan Kukkameri? verhot, nurkassa on keltainen pinnatuoli, sängyllä Luhdan kiiltäväpinatainen päiväpeitto, Pentikin hirvi aiheinen villapeitto ja väriä tuomassa pari tyynyä. Jalkalamppu on vanhalta asunnolla ja hieman vääränlainen mutta toimiva joten saa mennä vielä jonkin aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: