20.9.2013

VALKOINEN LIPASTO PYÖRILLÄ...

Minun askartelutarvikkeeni olivat pitkään mm. olohuoneen pöydän laatikossa. Mielestäni askartelutarvikkeille tuli saada oma ja juuri niille tarkoitettu säilytysratkaisu. Selailin pitkään verkkokauppoja ja netin myyntipalstoja. Tällä hetkellä parhaalta vaihtoehdolta tuntui sellainen tietokonepöydän laatikko. Tärkeää oli, että laatikosto olisi oikean kokoinen, lokeroita saisi olla mieluummin enemmän kuin kaksi, laatikoston tulisi liikkua pyörillä ja väriltään sen tulisi olla valkoinen. Laatikoston koon tulisi olla tarpeeksi iso, jotta askartelupaperit mahtuvat luontevasti sinne. Lokeroita tulisi olla enemmän kuin kaksi, jotta saan esimerkiksi paperit, leimasimet, stanssit ja muut roinat eri laatikoihin. Pyörät helpottavat laatikon liikuttelua pöydän alta pois ja lisäksi valkoinen väri sitoisi laatikoston muuhun sisustukseen.

Millaisen säilytysratkaisun sitten sain. Kaikki muut ehdot täyttyivät, mutta väri oli pyökin värinen kuten muutama postaus sitten julkaisemassani tv-pöydässäkin, jonka löydät täältä. Päädyin kuitenkin tähän lipastoon väristä huolimatta, sillä sain sen käytettynä ja edullisesti, sekä mikä parasta luulen, että lipasto saattaa olla jopa kotimainen. Ei muuta kun pensseli taas käteen. Mietin noiden kahvojenkin vaihtamista, mutta maali sai riittää. Tuo lipasto jää kuitenkin useimmiten liukuovien taakse piiloon.

Arvatkaapa vaan muistinko innostuksissani ja malttamattomana ottaa ennen kuvaa. No en tietenkään.!! Tässä nyt kuitenkin kuvaa valmiista laatikostosta.


Hyvää viikonloppua kaikille lukijoille.!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: