6.9.2013

KOTIMAAN MATKAILUA - VÄÄKSYN HELMET...

Kävimme miehemme kanssa pienellä reissulla. Olemme tänä vuonna tehneet monen monta pikku viikonloppureissua ja vierailleet jos jonkinlaisissa kaupungeissa ja paikoissa. Oli kyllä niin mukava pikku reissu Vääksyyn, että on pakko kertoa siitä täällä teillekin. Ja vielähän niitä lämpöisiä päiviä näyttäisi riittävän, eli viikonloppuna vaikka nokka kohti Vääksyä.


Ihan ensimmäiseksi kävimme Hippaheikin ja Hillariinan sisustuspuodissa. Mikä ihan sijainti tuolla putiikilla oli, ja ne tuotteet. Niin paljon oli kaupassa kaikkea ihanaa sisustus- ja lastentavaraa, että aion ensi kesänä viimeistään piipahtaa heillä kylässä.
Tämän jälkeen kävimme Kanavan Kunkussa syömässä. Itse söin pizzan ja mies otti hampurilaisen. Valitsemani pizza ei ollut aivan makuuni, mutta miehen hampurilainen oli sitäkin parempaa. Voin myöntää, että kävin muutamaan otteeseen miehen lautasella.
Kanavan Kunkku oli todella idyllinen paikka, yllätyin postiivisesti sen sisustuksesta ja tunnelmasta. Sattui meille siellä yksi hauska tapauskin (omaa hölmöyttä). Palvelu oli nimittäin tiskillä englannksi. Ihmettelimme, että vaikutammeko niin ulkomaalaisilta, että meille puhutaan pelkkää englantia. Hetken ihmetellessämme tätä, meille selvisi tarjoilijan nimikyltistä, että kyseessä oli tosiaan mitä ilmeisemmin ulkomaalainen vaihto-oppilas, joka ei osannut suomea.:D
Tällaisella tarjottimella kannoimme juomat, aterimet ja sen semmoiset.
Sisustus oli mielestäni viihtyisä ja rauhallinen. Ympärillä olevat sisustustuotteet olivat ilmeisesti ravintolan yhteydessä olevasta kaupasta, sillä osassa oli hintalappu. Tuo kruunu teema jatkui myös tuoliin ja pöytiin. Pöydillä oli kruunu kynttilälyhdyt ja tuolit oli veistetty kruunun muotoisiksi.
Ikkunassa komeili myös kruunu. Itselle tuli kovasti vaan mieleen tästä kruunu teemasta kurko lonkero, en vaan tiedä miksi.
Tuota juomaa ei tainnut olla tarjolla, mutta päätimmekin maistaa ruoan kanssa uutta kesäistä makua Olvilta. Tuo maksikka-raparperi siideri oli todella kokeilemisen arvoinen, niin raikasta, marjaisaa ja ihanan väristä.
Aivan vieressä oli Vääksyn kanava, joka täytyi tietenkin samalla katsastaa.

 Kanavan vieressä oli Kanavan Helmi, pikku jäätelökiska vanhaan tyyliin.
Ei muuta kun viikonloppuna Vääksyyn ja nauttimaan vielä viimeisistä auringon säteistä ja lämmöstä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: