25.10.2012

RUSETTIEN KIEMUROITA KORTTIASKARTELUSSA..

Askartelin synttärikortin naiselle. Mielestäni kortin värityksen vuoksi kortti sopii nuorelle naiselle sekä hieman iäkkäämmällekin. Pinkki rusetti tuo pientä leikkisyyttä ja nuorekkuutta korttiin. Muuten kortti on aikuiseen makuun.

Nämä ensimmäiset korttini ovat tällaisia "kokeiluja", miten eri värit sointuvat yhteen, kuinka korttiin asetellaan kuvia, koristeita ja tekstejä sekä kuinka kortin saaja ikä, sukupuoli ja muut kriteerit vaikuttavat kortin muodostumiseen. Itse en ole viitsinyt vielä alkaa kikkailemaan kaikennäköisillä kuvilla ja leimasimilla, vaan olen pyrkinyt lähtemään liikkeelle yksinkertaisista malleista. Toivon, että näin säästyn liialliselta tilpehöörin lisäämiseltä kortteihin, jolloin kortista tulee rauhaton.

Jännä juttu, mutta väitän kehittyneeni jo jonkin verran korttiaskartelussa. Askarteluun pätee myös sääntö, mitä enemmän askartelee, sitä enemmän sitä haluaa tehdä lisää. Voisinkin joku kerta postailla ihan ensimmäisiä korttituotoksiani kun materiaaleina ovat olleet pelkät kierrätysmateriaalit. Eivät nämä nykyisetkään materiaalit paljoa ole maksaneet. Ostanut suurimman osan alesta, käyttänyt ylijäämä materiaalia tai ostanut kirpputoreilta.

1 kommentti:

  1. Tää on just sellanen kortti joka sopii kaikenikäiselle. Mulla on ainakin ongelma juuri toi mikä sopii ja kelle ??? :=) :=)

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: