27.10.2012

My Sailor is missing...

Kirpparikierros heitetty loppuviikosta ja mukaan tarttui myös jotain. Jotta tasapaino säilyisi vaatekaapissani, niin nyt myyntiin lähtee merimies / sailor -tyylinen mekko. Minulle hieman väärän kokoinen joten se ei nyt enää pölyty kaapissani. En raaskisi luopua, mutta mitäpä sillä itse teen. Ei tämä mekko pääse oikeuksiinsa kaapissa.

Joko te olette saaneet tarpeeksi sailor -kuosista ja tyylistä viime kesän villityksen jälkeen.? Itse en ole vieläkään kyllästynyt tähän kuosiin ja tyyliin. Aion ensi kesäksi jälleen metsästää sailor -kuosisen kesämekon. Tällaiset mekot vaan kuuluvat rannalle ja kesän luonnossa samoilemiseen.

Harmi, että sailor -mekkoja ei useinkaan ole saatavilla sellaisesta kevyestä materiaalista, silkistä tai sifongista. Ymmärrän toisaalta, kyllä itsellänikin sailor ja merimies -sanat tuovat pääasiassa mieleeni kovan ja paksuhkon kankaan. Mutta välillä on kiva rikkoa "sääntöjä" ja toisaalta yhdistän nuo sanat  mereen joka kaikessa vahvuudessaan tuo minulle mieleen myös kevyen tuulahduksen ja aaltojen keinunnan. Ivana Helsinki -tuotemerkin alta löytyy hieman tätä kevyttä tuulahdusta mukaileva Where the Fuck is My Sailor kokoelma. No, mutta ehkä ensi kesänä.



1 kommentti:

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: