15.10.2012

Neuletunika kylmenevään syksyyn...

Ostin kirpputorilta tässä jokin aika sitten pehmoisen ja lämpöisen tunikan/mekon muutamalla eurolla. Tykästyin todella tuohon tunikaan, sen väriin ja pehmoisuuteen. Hieman haastetta tunikan käytössä luo olemattomat hihat ja suht paksuhko kangas. Kesällä tämä tunika on turhan lämmin käyttää hieman paksumman materiaalin takia ja näin syksyllä tuppaa olemaan jo liian vilpoinen lyhyiden hihojensa vuoksi. Alle ei oikein mahdu t-paitaakaan, mutta tämän tunikan seuraksi voi laittaa jonkun boleron.


Toinen asuste, jonka olen todennut itselläni jäävän kaapin pohjalle, on neule, jossa on niin kutsutut t-paita hihat. Tällaisia on vaatekaapissani ollut pari, mutta vähäisen käytön vuoksi, olen niistä melkein kaikista jo luopunut. Parista en ole raaskinut luopua ulkonäön vuoksi.

Omalla kohdallani näissä vaatteissa ongelmana on se että vaikka laitan neuleen alle ohuen pitkähihaisen, niin keskiruumis on aivan liian vaatetettu/lämmin kun taas kädet jäävät vilpoisiksi. Sama pätee myös paksuihin poolokauluksisiin neuleisiin. Minulle ainakin tulee hiki sisätiloissa jos kaulaani koristaa paksu kaulus. Ymmärrän kyllä poolokauluksiset neuleet ulkoillessa talvipakkasella.

Tässä hieman neule avautumista tällä kertaa.(: Kun saan kuvailtua tämän päivän kirpputori löytöjäni niin laitan niitä tänne näytille. Oli oikein löytöpäivä tänään. Tykkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: