26.10.2012

Kevyin ja pehmoisin askelin talveen...

Päätinpä esitellä kotikenkäni täällä. Teillä varmaan monella muullakin on nämä pehmoiset ja lämpöiset töppöset. Mistäkö kengistä on kyse? No vaaleanpunaisista reinoista.
Ostin nämä töppöset vissiin pari vuotta sitten. Olen lähinnä käyttänyt näitä erään toppaliivin kanssa, josta voin napata kuvan kun kaivan sen tuolta varaston uumenista. Harmikseni nämä reinot ovat juuri omaa kokoani, eikä siis villasukat mahdu näihin töppösiin. Muuten pitäisin näitä useammin juuri talvisin ja toppaliivin kanssa. En ole raaskinut ostaa toisia, vaan olen ajatellut että pidän sen minkä muutama miinus aste antaa myöden.

Näillä töppösillä olisi varmasti enemmän käyttöä jos meillä olisi oma piha. Nämä ovat juuri sellaiset kengät, jotka vetäisin jalkaani hakiessani postia, kastellessani kukkasia tai syödessäni aamupalaa ulkosalla. Ehkä näille töppösille tulee enemmän käyttöä sitten joskus. Sisällä kun en viitsi näillä kävellä vaikka joskus hieman tekesikin mieli.

Tässä nämä ihanuudet...
 




Pienenä vinkkinä, jos ostatte reinoja niin kannattaa ostaa ainakin yhtä numeroa "liian suuret" töppöset, mikäli edes havittelee käyttävänsä näissä paksumpaa sukkaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: