4.3.2013

REMONTOINNIN PAULOISSA

Tämä postaus on oikeastaan yleiskatsomus remonttiin ja mitä sitä on jo tehty.
Remontti on edennyt hurjasti, oikeastaan se on remontti sanan varsinaisessa merkityksessään jo ohitse, tältä erää. Ihan vielä ei voi hengähtää vaan vielä olisi siivottavaa, puunattavaa ja koriste-esineiden tuunausta ennen kun pääsee järjestämään tupareita.

Tässä vaiheessa onkin siis hyvä aika hieman esitellä mitä on saatu aikaan. Remontointi järjestys oli kutakuinkin seuraava: 1.) pikku makuuhuoneen tapettien irroitus, 2.) eteisen ja olohuoneen katon maalaus, 3.) olohuoneen tapettien irroittaminen ja saman aikaisesti aloitettiin pikku makkarin tapetointia, 4.) pikku makkarin tapetointi loppuun, 5.) olohuoneen valojen vaihto, 6.) olohuoneen tapetointi ja 7.) viimeisenä pikku makkarin, eteisen ja olohuoneen listojen laitto. Aivan prikulleen emme tässä järjestyksessä edenneet vaan hieman joustimme sen mukaan, miten tavarat, työkalut ja apujoukot olivat käytettävissä.:)

Noista alkutöistä ehtisinkin jo hieman kirjoitella, liittyen tapettien irrottamiseen mutta jotain saatan vielä kirjoittaa siitäkin aiheesta. Seuraava postaus liittyykin pikku makkarin remontoimiseen, sillä siitä on ehkä selkein aloittaa koska se on kokonaan erillinen huone ja sinne ei tehty muuta kun vaihdettiin tapetit ja laitettiin listat. En tiedä kiinnostaako ketään, mutta olen koonnut hieman listaa myös siitä, mitä muuta kun tapettia remontoinnin yhteydessä tarvitaan / tulee hankkia. Me saimme käyttöömme myös isäni kattavan remonttitarvike arsenaalin, joten ihan kaikkia meidän ei tarvinnut ostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: