8.3.2013

REMONTOINNIN KOHTEENA, LÄHES KOKO ASUNTO...

REMONTTI SITÄ, REMONTTI TÄTÄ...

Sanokaa joko kyllästyitte remontti -postauksiin.?:D Sitä vaan on itse niin innoissaan kun asunto alkaa pikku hiljaa näyttämään siltä kun sen haluaisikin näyttävän. Ja tietty, remonttiin kun menee rutkasti aikaa niin se on väistämättäkin päällimmäisenä ajatuksissa.

Mitä vaatteisiin ja korttiaskartelu postuksiin tulee, niin aion palata niihinkin vielä myöhemmin kevään mittaan. Tällä hetkellä vaatekaappini vaan ei ole päivittynyt pariin kuukauteen laisinkaan eikä sen enempää korttinikaan. Ihan siitä syystä, että kaikki aika, innostus ja rahakin menee nyt sisustamiseen, avauduttakoon nyt sen verran. Lisäksi askartelu nurkkaus on vielä hakusessa. Olen hieman ajatellut, josko tietokonenurkkaus siirtyisi tuonne pikkumakkariin meidän varsinaisesta makkaristamme. Toisaalta meidän makkariimme mahtuisi hyvin askartelemaan (tietokone nyt siellä) ja tuo varsinainen työpöytä olisi paremman kokoinen tietokoneelle. Haluaisin vaan niin päästä askartelemaan tuonne uuteen makkariin. Ai miten niin uusi huone vetoaa minuun nyt eniten.:)

Loppuun hieman rentouttavampia kuvia viikonlopulta jolloin tapetit saivat kyytiä. Yöllä oli hyvä kumota neljään pekkaan kuohuvapullo. Kait sitä pienen palkinnon olimme ansainneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: