28.3.2013

OLKKARIN VIIMEISTELYÄ - SPOTTIVALOT KATTOON...

OLOHUONEEN VEROISET SPOTTIVALOT, VERHOTANKO JA KATTOLISTAT

Nyt alkaa olohuone olemaan arvoisessaan kuosissa. Hieman täytyy sitten ajan kanssa vaihtaa noita huonekaluja, mutta muuten tykkään todella tuosta vaaleasta, valoisasta ja isosta olohuoneesta.

- Spotti valot läheltä katsottuna. -


- Spottivalot hieman kauempaa. Tapetit uupuvat vielä tässä kuvassa. -


- Tässä kuvassa onkin sitten tapetit, uudet listat ja verhotanko seinässä.
Aikaisemmin huoneissa ei ollut kattolistoja, mutta meidän mielestä ne sopii huoneeseen. -

Esittelin jo aikaisemmessa postauksessa, millaiset nuo kattovalot ja verholaudat olivat. Täältä pääset vilkaisemaan olohuoneen ennen remonttia. Nyt siis uusittu verhotanko ja spottivalot. Vielä nuo ikkunan pokat tulisi maalata. Saa nyt nähdä malttaako sitä jättää tuon homman kesään vai saavatko nuo pokat valkoisen maalin tässä lähiaikoina.:)

Edit: Jokunen on kysynyt noista valoista, ovat siis Airamin Planex energiansäästövalot. Lisätietoa löydät Airamin sivuilta.

2 kommenttia:

  1. Miten sait valot upotettua kattoon, oliko asennusreijät jo valmiina ?

    VastaaPoista
  2. Asennusreikiä ei ollut valmiina, vaan pelkät halogeenit olivat katossa. Itse en valoja asentanut vaan spottivalot vaativat siis hieman järeämpiä työkaluja ja remontoijia.:) Onkohan oikea termi reikäsaha, jolla reiät porattiin.

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: