3.8.2012

Neste Rally fiiliksiä ja pidennetty viikonloppuvapaa...

Jee, pidennetty viikonloppuvapaa tiedossa. Lähdin eilen töistä ajoista ja suuntasin Muotitalo Lehdolle alennusmyynteihin. Lehdestä bongasin heidän -50%:n alennusmyynnin. Lehdolta löysinkin ihanan Vilan pitsipaidan. Yritän muistaa ottaa kuvan päivän asusta kun ensi kerralla laitan tuon paidan päälleni.

Ostosreissun jälkeen lähdin satamaan katsomaan NesteRally:n kilpailijoita ja heidän ajokkejaan. Rimpautin hyvälle ystävälleni, josko he olisivat olleet myös siellä. Eivät olleet, mutta ilmaantuivat ilokseni sinne puolessa tunnissa. Ihanaa kun on hyviä ystäviä, joille voi vain soittaa tuollain yhtäkkiä.(:


- Matkalla satamaan minua tulivat vastaan Historic Rally -autot, sekä Neste Rallyn kisa-autot kulkivat saattueena rinnallani. -


- Ensimmäiset autot matkalla satamaan. -





- Väkeä oli kerääntynyt jos jonkin verran sataman liepeille. -


- Autojen ja kuskien esittelyä korokkeella. -


- Hieman ralliautoja...-



- Ja lisää autoja...-




Ehdin siinä hetken katsella Rally humua "yksisteni", kunnes ystäväni ja hänen miehensä saapuivat paikalle. Suuremman juhlahumun hiljennyttyä suuntasimme sataman terasseille. Nautimme myös kesän ensimmäiset siiderit tai siis ainakin minun ensimmäiseni.

Oi, kuinka mukavaa olikaan nauttia päivä/ilta hyvässä seurassa kun säätkin suosivat. Amppareita tosin tuntui riittävän. Olimmekohan niin makea ilmestys satamassa, että innostuivat niin pörräämään ympärillämme.:D Vai liekö sittenkin makea siideri, joka houkutteli nuo ampparit paikalle. Minä kammoan amppareita, mutta pysyin kun pysyinkin laiturin/terassin puolella enkä pulahtanut järveen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: