22.8.2012

KORTTIASKARTELUN PAULOISSA...

Ajattelin päivitellä hieman korttiaskartelu historiaani. Voin sanoa harrastaneeni nyt suunnilleen 9kk korttiaskartelua. Mitähän sanoisin, 1-2 kertaa kuussa otan tuon Big Shot:n tuolta laatikostaan ja levitän kaikki paperit, leimasimet, stanssit jne..ympäri olohuonetta (ainoa paikka jossa tilaa kunnolla). Siinä ne sitten ovat, viikonlopun tai hieman yli, levällään. Tarvikkeita on jo sen verran paljon, että en viitsi ihan yhden kortin takia levittää kaikkia. Sillä yleensähän se on niin, että loppujen lopuksi kaikki tarvikkeet ovat esillä vaikka vain yhtä korttia lähtee askartelemaan.(:

 En muista mistä kortti-innostukseni todella sai alkunsa, mutta muistelen sen olleen vuoden vaihteessa. Olisiko itseasiassa ollut niin, että olen askarrellut joulukortteja ja innostunut siitä niin, että päätin ostaa Big Shot -leikkurin yhdessä äitini kanssa. Mielestäni ei ole mitään syytä miksi leikkuria ei voisi ostaa yhdessä jonkun kanssa. Kortteja tehdessä vierähtää nopeasti pitkäkin aika, joten ei sitä joka päivä tule askarreltua. Tosin pakko myöntää, että leikkuri on asustanut aika tiiviisti minulla.

Kun mietin hinta politiikkaa, niin eihän tuo askartelu ole mitään halpaa, mutta eikö kaikki harrastaminen maksa. Tämä on mielestäni hyvä harrastus kaikille, jotka haluavat harrastuksen, jossa: 

voi nauttia käsillä tekemisestä
saa päästää luovuutensa valloilleen (pitääkin)
vain mielikuvitus on rajana
kekseliäisyys on kaiken perusta (jo materiaaleja hankkiessa)
ei voi ajatella juurikaan muuta (oiva stressin lievittäjä)
voi kylläkin saada niskansa ja selkänsä kipeäksi (jos oikein innostuu)
harrastus ei ole sidonnaista aikaan, vaan voit askarrella koska vain
joutuu jokusen "pennin" laittamaan itse laitteeseen ja tarvikkeisiin
tulee eksyneeksi useisiin blogeihin
on aina se vaara, että hurahtaa täysin korttiaskartelun pauloihin.

Eipä tuossa askartelun aloittamisessa siis ole vissiin mitään menetettävää. Korkeintaan saa hauskaa tekemistä ja jonka pariin voi houkutella myös ystäviään ja sukulaisiaan ja näin ollen saa lisää yhteistä tekemistä.

Ensi kerralla voisin postailla jo tekemistäni korteista jotain tai sitten tarvikkeista, joita itse olen hankkinut ja kokenut tarpeelliseksi jos heti alkuunsa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: