13.8.2012

KORTTIASKARTELUKIRJOJEN AATELIA...

Olen pitkään kytännyt, että koska kirjastosta vapautuisi korttiaskartelukirja: Maijun korttitekniikat. Nyt se oli vapaana ja kipasin sen heti sieltä hakemaan. Mielestäni kirjassa oli kaikkea tarpeellista tietoa erityisesti vasta korttiharrastuksen aloittaneelle. Itsekin löysin kirjasta muutaman asian, joita en ollut tietänyt mm. leimasimien musteista. Kirjassa käytiin myös läpi mm. erilaisia korttimateriaaleja, leimasimia, leikkureita, eri korttitekniikoita jne... Ihan kattava paketti siis tietoa korttiaskartelusta.


Samalla kun kävin hakemassa tuon kirjan niin eteeni osui toinen askartelukirja: Kutsuvat kortit. Minä itse tykkäsin tästä kirjasta melkein vielä enemmän, sillä tässä kirjassa oli monen monta korttimallia yksityiskohtaisesti selitetty. Ohjeissa oli kerrottu aina pohjapaperin mitat kuin myös pikku osien mitat sekä kaikki materiaalit. Näitä kortti mallejahan voi soveltaa ja tehdä oman tyylisiä kortteja. Pari korttia askartelinkin heti alkuunsa tätä kirjaa apuna käyttäen. Tämän kutsuvat kortit kirjan voisin jopa ostaa itselle myöhemmin, sillä oli niin kivoja korttimalleja kyllä.



Itse tein aluksi kortteja ihan omasta päästä mutta nyt päätin kokeilla korttien suunnittelua mallin avulla. Helpottaa huomattavasti kun on jokin pohja, jota voi sitten alkaa muokkaamaan. Kuinka paljon te askartelija olette käyttäneet apunanne näitä korttiaskartelukirjoja alkuaikoinanne.?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: