15.8.2012

Kukkaloistoa kotipihan kukista...

Vierailin vanhemmillani. Vanhempani olivat muuttaneet hieman järjestystä mm. minun vanhasta huoneesta oli tullut heidän makkarinsa (joka siis kunnostettu jo aikaisemmin) ja heidän makkarinsa oli muuttunut vieras/tv/tietsikka huoneeksi. Eli vanhemmillani yöpyessämme vierailemme siis tässä vieras huoneessa mieheni kanssa. Vierashuoneesta tuli kyllä aivan ihana. Taitaa olla tuo huone kohta kovemmassa käytössä kuin itse olohuone, uskallan aavistella näin.(;

Kävimme myös kesätorilla sekä Antiikki messuilla. Yllätyin postitiivisesti siitä, kuinka paljon tuolla antiikki messuilla oli näytteilleasettajia. Mikäli seuraavana vuonna tuollainen tapahtuma pidetään niin aion vierailla kyseisessä tapahtumassa ja oikein ajan kanssa. Tietysti näillä messuilla on aina osaavat myyjät, joten mitään edullistahan tuolta tuskin löytää. Mutta ideoita ideoita, niitä voi aina kerätä.

Äitini nappasi kukkasia puutarhastaan ja sitoi minulle kimpun. Viikon ne melkein selvisivät, sillä viime viikonloppuna jouduin noista kukista luopumaan. Hieman tuo kimppu oli jo kuvaushetkellä ehtinyt nuukahtaa kylläkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: