30.4.2012

VAPUN ASKARTELUA JA ANGRY BIRDS -VAPPUPALLOJA...

Kävin perjantaina kirpputorilla jossa tein mielenkiintoisen löydön askartelun saralla. Löysin neljä jouluista pöytätablettia pilkkahintaan. Näistä huopatableteista aloin kehittelemään joulukortteja saman tein. Ehdin jo aloitella muutamia joulukortteja kun innostuin löydöstä niin. Tällä kertaa tuli tehtyä melko yksinkertaisia joulukortteja, jotka kaipaavat vielä jotain pientä. Kenties saavat lumimaista kimalletta johonkin kohtaan.
Tuosta aikaisemmin puhumastani Sinellin alesta löytyi viikonloppuna pääasiassa leimasimia, jotka olivat vähintään tuon -20% alennuksessa. Muutaman kortin teinkin jo noilla leimasimilla, mutta kuvaa tulee vasta myöhemmin. Minun mieleisiä leimasimia tai stansseja ei juurikaan löytynyt. Oletin, että jotkin esim. talviset stanssit olisivat olleet myös alessa, mutta eivät olleet. Petyin siis siltä osin hieman.
Jotta tämä postaus ei olisi täysin jouluinen näin kesän kynnyksellä, niin tässä hieman vappu tunnelmaa ja kuvaa meidän vappusisustuksesta. Mieheni siis tykkää pelailla tuota Angry Birds peliä kännykällään, joten ostin meille tänä vappuna Angry Birds ilmapalloja. Ne osoittautuivatkin melko hauskoiksi. Vappuriennot ystävien kanssa odottavat jo, joten oikein mukavaa ja munkintäyteistä vappua kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: