26.4.2012

Kesäistä fiilistelyä

Mikä sateinen ilma tuolla ulkona onkaan. Eiköhän se kesä tule ja puut sekä kukat puhkea kukkaansa kun saavat vettä. Sadepäivän sijaan päätin postata kuvia viime viikonlopulta, kun oli mitä kaunein päivä. En tiedä oliko liian aikaista, mutta  innostuin viikonloppuna pesemään ikkunat. Pestään sitten uudestaan kun tarvetta on. Meidän ikkunoista ei ainakaan näkynyt edes läpi ennen pesua mutta kyllä nyt muuten kiiltää!!

Samalla parvekkeen kalusteet saivat oman osansa rätistä ja löysivät nuo tuolin päällisetkin paikoilleen. Tuo pöytäliina joutaa kyllä vaihtoon, näyttää niin platkulta, ainakin ilman kesäkukkia. Mistähän sitä löytäisi saman sävyisen liinan kuin tuolinpäälliset. Tai sitten täytyy keksiä jotain aivan muuta.

Oli ihana juoda kevään ensimmäiset kahvit ulkona kun vanhempanikin olivat kylässä. Aurinko innoitti minut myös leipomaan kinkkupiirakan ja pannaria. Harmikseni en ottanut kuvia tuosta kattauksesta. Nyt niille olisi ollut käyttöä.

Parvekkeelle pitäisi saada vielä kesäkukat, muuten tuo suhteellisen iso parveke näyttää aika karulta. Saa nähdä löytääkö samat kukat paikoilleen, mitkä ovat olleet kokolailla samoilla paikoilla jo pari vuotta. Tuo meidän parveke osuu paahtavan auringon alle aina 16-22, joten aurinkoa kukkien tulisi ainakin sietää.

Parvekkeeseen liittyen, laitoin tänään viestiä isännöitsijälle tuosta parvekkeemme seinän ja katon ulkonäöstä (tuosta, josta on huomautettu jo aikaisemmin). Josko useamman vuoden asumisen jälkeen saisi maalit niin voisi sitten vaikka maalata itse. En kehtaa laittaa edes kuvaa tuosta seinästä. On se niin karun näköinen.

Kesäkukkia odotellen, josko ne lämpimät ilmat sieltä tulisivat piakkoin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: