26.4.2012

Sinivalkoista sailor -kuosia vaatekaappiin...

Selailin tässä vanhoja kuvia ja joukossa oli tekemäni kollaasi tässä kuussa tilaamistani vaatteista. Kollaasista uupuu muutama tuohon kuuluva vaate, mutta ne näette mahdollisesti myöhemmin esim. päivän asu muodossa. Kun kesäisemmät ilmat tulevat niin yritän muistaa tehdä tämän kollaasin vaatteista päivän asu -kuvan. Kollaasin vaatteet ovat siis kaikki tilattu H&M:n verkkokaupasta ja kuvat on otettu sieltä.


Jostain syystä olen jo pidempään haaveillut merimiesaiheisista vaatteista. Jokin aika sitten nämä sailor/merimies -tyyliset vaatteet ilmestyivätkin vaatekauppojen tarjontaan ja pääsin hyödyntämään tilaisuuden hyväkseni. Vielä on hakusessa ohuehko sininen neuletakki, jossa mielellään saisi olla täysipitkät hihat sekä neuletakin tulisi olla täysin napitettavissa edestä.

Minusta nuo raitakuosit ja siniset sävyt sopivat erityisesti kesään. On ihana kävellä rantakatuja kuunnellen aaltojen liplatusta, katsellen ohi kulkevia laivoja ja haistellen kesäistä merta. Mikä onkaan sopivampi tapa pukeutua tätä varten kuin sinivalkoinen väri ja raitakuosit. Oi, kuinka odotankaan noita rantakatuja, satamalaivoja ja lämpöisiä iltoja.

Olen ajatellut, että seuraavaksi vaatekaappini sisältö kaipaa erilaisia ruskean, harmaan tai beessin sävyisiä yhdistelmiä sekä mustan ja ruskean väriset laukut Saa nähdä löytyykö näitä lähiaikoina mistään... Mikä onkaan teidän kesän must -vaate, -väri tai -kuosi.?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: