19.8.2013

VANHAN SAUNAN KUNNOSTAMINEN...

SAUNA 90-LUVULTA.

Tässä postauksessa on kuvia 90-luvun saunastamme ennen sen käsittelyä. Tosiaan sauna oli jo aikas kulunut ja suoraan sanottuna karun näköinen. Ei päässyt tuo suhteellisen iso saunatila oikein oikeuksiinsa, joten asialle oli tehtävä jotain. Kauan mietimme, että laitammekko kokonaan uudet paneelit/laatat saunaan jolloin olisi nähnyt samalla mitä nuo seinät ovat ajan mittaan syöneet. Nyt päädyttiin kuitenkin vain hiomaan, pesemään ja käsittelemään paneelit uudelleen. Tällä ratkaisulla mennään taas eteenpäin hetki jos toinenkin.

Alla kuvia alkutilanteesta ja kun saunaa on jo hiottu ja pesty.

- Likainen ja kulunut sauna lähtötilanteessa. -
 
Saunansuunnittelijalla/tekijällä oli käynyt jonkin sortin suunnitteluvirhe. Tuo jalkatuki/turvaeste oli nostettu jonnekin taivaisiin. Siihen kun jalat saunoessaan nostaa niin tulee olo kuin olisi gynekoligilla, tiedättehän.🙂



Paneelit olivat siis todella tummat ja jo käyttöä nähneet ajan myötä. Tästä kuvasta näkee tuon oranssiin taittavan, räikeän ja melko tumman värin.


Tässä paneelit pesun jäljiltä märät ja tummat. Seinällä, varmaan ikuisuuden, ollut lämpömittari oli kuluttanut seinään jäljen.:) Saunan ikkuna, kuten talon kaikki muutkin ikkunat, oli tumman ruskeat alunperin.

 
Ylälaude jo otettu pois.

- Ylälaude näyttäisi tässä olleen jo hiottuna. Huh, sitä pölyn määrää.!! -

Seuraavaksi pääsenkin esittelemään valmiin saunan kuvia, jippii.!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: